Άρης: Χωρίς επτά ποδοσφαιριστές κόντρα στον Βόλο

16:47 10/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Άρης ανακοίνωσε την αποστολή του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο (11/11, 20:00), για την 11η αγωνιστική της Super League.

Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, θα έχει τελικά τον Φεράρι στη διάθεση του, ωστόσο δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Φαμπιάνο και στους τραυματίες Πάβισιτς, Οντουμπάτζο, Ματαρίτα, Ρουπ, Μάνου Γκαρθία και Δεληζήση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

«Με

την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο Ν.Π.Σ. (11/11), στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Φατόρε, Φεράρι, Μπράμπετς, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζαν Ζουλ, Τζόυρασεκ, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μενέντεζ, Κάρλσον, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Φαμπιάνο (τιμωρημένος), Πάβισιτς, Οντουμπάτζο, Ματαρίτα, Ρουπ, Μάνου Γκαρθία, Δεληζήσης (τραυματίες)».

To άρθρο Άρης: Χωρίς επτά ποδοσφαιριστές κόντρα στον Βόλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρης, Βόλο,aris, volo