Άρης: Ετοιμοπόλεμοι για ΟΦΗ οι Μαρτίνες και Τόνσο

17:47 2/6/2020 - Πηγή: NewsIt

Ευχάριστα νέα για τον Άρη περιλάμβανε η σημερινή (2/6) προπόνηση της ομάδας, καθώς ο Μάρτιν Τόνσο και ο Νίκο Μαρτίνες προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση του Μίκαελ Ένινγκ για την αναμέτρηση με τον ΌΦΗ στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Superleague.

Το μυαλό στον ΟΦΗ και την πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League

έχουν πλέον όλοι στον Άρη. Οι «κίτρινοι» προπονήθηκαν σήμερα (Τρίτη 2/6) το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ωστόσο η αυριανή προπόνηση θα είναι βραδινή και θα πραγματοποιηθεί στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Εκεί όπου η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ θα ξεκινήσει την προσπάθειά της στα πλέι οφ έχοντας για πρώτο αντίπαλο τον ΟΦΗ (Σάββατο 6/6, 21:30).

Στη σημερινή προπόνηση, η οποία περιλάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης και τελειώματα φάσεων, συμμετείχαν οι Μάρτιν Τόνσο και Νίκο Μαρτίνες, δίνοντας δύο επιπλέον επιλογές στον Ένινγκ για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ. Για το συγκεκριμένο αγώνα, ο Γερμανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Χαβιέ Ματίγια, με τον Ισπανό μέσο να είναι τιμωρημένος έχοντας αποβληθεί στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ.

To άρθρο Άρης: Ετοιμοπόλεμοι για ΟΦΗ οι Μαρτίνες και Τόνσο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα