«Αρνούμαι κατηγορηματικά τις κατηγορίες! Είμαι και θα είμαι η μαμά της Τζωρτζίνας» - Αυτά είναι τα πρώτα λόγια της απολογίας της Πισπιρίγκου

15:39 15/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Άρχισε η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορούμενη να αρνείται κατηγορηματικά κάθε σχέση με την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συναισθηματικά φορτισμένη είπε στην έναρξη της απολογίας της : «Θα ξεκινήσω από την αρχή. Θα σας πω. Είμαι και θα είμαι η μαμά της Τζωρτζίνας και αυτό το δικαίωμα δεν θα μου το στερήσει ποτέ κανείς. Την κατηγορία την αρνούμαι κατηγορηματικά. Είναι κάτι που δεν πέρασε ούτε θα περνούσε ποτέ από το μυαλό μου, να πειράξω έστω και και τρίχα από τη κόρη μου. Αυτό που έχω ακούσει στο σύνολο της ακροαματικής διαδικασίας … δεν μιλούσαν για το παιδί το δικό μου. Δεν ήταν η τζωρτζινα μου» είπε συναισθηματικά φορτισμένη η κατηγορούμενη.

 

To άρθρο «Αρνούμαι κατηγορηματικά τις κατηγορίες! Είμαι και θα είμαι η μαμά της Τζωρτζίνας» - Αυτά είναι τα πρώτα λόγια της απολογίας της Πισπιρίγκου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Αρνούμαι, Είμαι, Τζωρτζίνας - Αυτά, Πισπιρίγκου,arnoumai, eimai, tzortzinas - afta, pispirigkou