Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας ξυλοκόπησε ζευγάρι στη Σαλαμίνα - Σοκαριστικό βίντεο

17:38 30/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Επίθεση από αστυνομικό καταγγέλλει ότι δέχθηκε ένα ζευγάρι στη Σαλαμίνα το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας (29.4.24).

Όπως κατήγγειλαν στο Live News, ο 27χρονος αστυνομικός της ΔΙΑΣ, κλώτησε το φανάρι του οχήματός τους και επιτέθηκε στο ζευγάρι.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο αστυνομικός επιτέθηκε στο ζευγάρι στη μέση του δρόμου και εντελώς αναίτια.

«Είμαι ακόμα σοκαρισμένη,

δεν μπορώ να το χωνέψω. Τα χτυπήματά του ήταν μελετημένα, δηλαδή ήξερε πού χτύπαγε και πώς», δήλωσε στο Live News η γυναίκα που έπεσε θύμα επίθεσης από τον αστυνομικό.

Η γυναίκα καθόταν στη θέση του συνοδηγού ενώ οδηγούσε ο σύζυγός της. Σε ένα στενό δρόμο διασταυρώθηκαν με το αυτοκίνητο του αστυνομικού.

Τότε όπως καταγγέλλουν ο αστυνομικός τους επιτέθηκε αρχικά λεκτικά.

«Ερχόταν ένα αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα και έκοψε ταχύτητα ο σύζυγος. Ο κύριος φαίνεται βιαζόταν πολύ, σταμάτησε το αμάξι, κατεβαίνει, σπάει με το πόδι του το αριστερό φανάρι, μπαίνει μέσα στο αμάξι και ξεκινάει να φύγει. Κατεβαίνουμε εγώ με τον σύζυγό μου από το αυτοκίνητο», αναφέρει η καταγγέλλουσα.

«Σταμάτησε ένα στενό πιο κάτω, κατεβαίνει από το αυτοκίνητο, πήγαμε με τον σύζυγό μου να του ζητήσουμε τον λόγο και πλησιάζοντας ο κύριος χτύπησε τον σύζυγό μου και τον πέταξε κάτω. Είχε βγει μια κοπέλα από το αμάξι της λέει “μπες στο αμάξι να φύγουμε!”. Χτυπάει κι εμένα και με πετάει κάτω», είπε η γυναίκα.

Ο 66χρονος κατάφερε να σηκωθεί και τότε ο 27χρονος επιτέθηκε στη γυναίκα, ρίχνοντάς τη στο έδαφος. Μάλιστα, εκείνη τη στιγμή περνούσε από το σημείο μια μηχανή που από θαύμα δεν την παρέσυρε.

Εκδορές και μώλωπες

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο αστυνομικός μετά τον ξυλοδαρμό να μπαίνει στο αυτοκίνητό του και να εξαφανίζεται. Στις φωτογραφίες είναι τα σημάδια που άφησε ο 27χρονος στο σώμα, τόσο του 66χρονου, όσο και της 55χρονης συζύγου του. Εκδορές και μώλωπες είναι εμφανή, με τον 66χρονο να έχει υποστεί θλάση στα πλευρά.

«Δεν μπορεί να αναπνεύσει. Χτυπήθηκε στα πλευρά. Τον χτύπησε στα πλευρά, ήξερε πού χτύπαγε και πώς χτύπαγε, για να μας γονατίσει», είπε η καταγγέλλουσα.

Η γυναίκα πήγε στο τμήμα να καταγγείλει την επίθεση που δέχθηκαν, και τότε συνειδητοποίησε πως ο 27χρονος που τους χτύπησε είναι αστυνομικός.

«Ήταν εκεί ο κύριος που μας χτύπησε, έμαθα στην πορεία ότι είναι αστυνομικός στη ΔΙΑΣ. Αυτοί οι άνθρωποι ξέρουμε πολύ καλά ότι έχουν όπλα, δεν ξέρω μέχρι πού θα μπορούσε να φτάσει. Εγώ τρόμαξα».

Σήμερα το πρωί το ζευγάρι πέρασε από ιατροδικαστή προκειμένου να βεβαιώσει τα χτυπήματα της επίθεσης και έχουν υποβάλλει μήνυση.

Το έχει ξανακάνει

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 27χρονος αστυνομικός φέρεται να είχε επιτεθεί ξανά σε ηλικιωμένο τον περασμένο Αύγουστο.

«Ήμασταν με τα μηχανάκια βόλτα τρεις φίλοι και έξω από μία εκκλησία είδαμε τον κύριο τον συγκεκριμένο, να χτυπάει έναν μεσήλικα 55-60 ετών. Όταν σταματήσαμε και ρωτήσαμε τι έγινε ρε παιδιά είπε ότι με κοίταγε στραβά και μου είπε τι κοιτάς ο ηλικιωμένος και πήγε και τον χτύπησε και ανταλλάξανε κάποιες γροθιές», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

«Τους βάζει η πολιτεία για να είναι δίπλα στους πολίτες, αυτοί οι άνθρωποι υποτίθεται ότι πρέπει να μας προστατεύουν, κινδυνεύσαμε μέχρι και να χάσουμε τη ζωή μας», είπε η καταγγέλλουσα.

To άρθρο Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας ξυλοκόπησε ζευγάρι στη Σαλαμίνα - Σοκαριστικό βίντεο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα