Αταμάν ενόψει του Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός: «Θα δούμε ποιος Ερνανγκόμεθ είναι καλύτερος»

11:08 2/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για τη Βαρκελώνη, ενόψει του αυριανού (03/11, 21:30, Newsit.gr) ματς με την Μπαρτσελόνα στη Euroleague και ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στη δυσκολία του αγώνα με την Μπαρτσελόνα, αλλά και στη “μάχη” που θα δώσουν στο παρκέ τα αδέρφια Ερνανγκόμεθ.

Έχοντας ανεβασμένη την

ψυχολογία, μετά τη νίκη στην έδρα του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης (02/11) για τη Βαρκελώνη, χωρίς τους Κώστα Σλούκα (ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα) και Λούκα Βιλντόσα. Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στους δημοσιογράφους -πριν αναχωρήσει η αποστολή- και στάθηκε στη δυσκολία του με την Μπαρτσελόνα, αλλά και στη “μάχη” των αδερφών Ερνανγκόμεθ.

«Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Ίσως το να παίζεις εκτός έδρας κόντρα στην Μπαρτσελόνα είναι δυσκολότερο από άλλα ματς. Θα παλέψουμε, θα παίξουμε το μπάσκετ μας και θα είμαστε δυνατοί στο παρκέ. Η Μπαρτσελόνα είναι δυνατή τόσο στην περιφέρεια όσο και στη ρακέτα. Τα αδέρφια Ερνανγκόμεθ θα έρθουν αντιμέτωπα και θα έχει ενδιαφέρον. Θα δούμε ποιος Ερνανγκόμεθ είναι καλύτερος. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό ματς.

Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το ματς. Το κλειδί είναι να επιτεθούμε με ισορροπία και να μην τρέξουμε πολύ γιατί στην έδρα τους τρέχουν αρκετά στο ανοιχτό γήπεδο. Επίσης, να αμυνθούμε καλά κόντρα στον Λαπροβίτολα (σ.σ. είναι αμφίβολος, πάντως, λόγω ενοχλήσεων) και στην low post άμυνα κόντρα σε Ερνανγκόμεθ και Βέσελι», ήταν τα λόγια του Τούρκου κόουτς ου Παναθηναϊκού.

To άρθρο Αταμάν ενόψει του Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός: «Θα δούμε ποιος Ερνανγκόμεθ είναι καλύτερος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αταμάν, Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός, Ερνανγκόμεθ,ataman, bartselona - panathinaikos, ernangkometh