Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 3-2 LIVE: Νέο γκολ με πέναλτι ο Ιωαννίδης - Τελευταία δραματικά λεπτά

20:15 17/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει αντίδραση μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό στην επικίνδυνη «έξοδο» στο Περιστέρι, ενώ ο Ατρόμητος θα ψάξει την «υπέρβαση» κόντρα στο «τριφύλλι» και να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα στη Super League.

Ξεκίνημα του δεύτερου γύρου στη Super League

με την… καθυστερημένη διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και τον Παναθηναϊκό να αγωνίζεται στην έδρα του Ατρομήτου.

Ο πρωτοπόρος της Super League, Παναθηναϊκός, έπειτα από το σοκαριστικό αποκλεισμό του από την Ευρώπη -χάνοντας με 2-1 από τη Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο- πηγαίνει στο Περιστέρι, όπου τον περιμένει ο Ατρόμητος. Ανεβασμένη η ομάδα του Σάσα Ιλιτς, μετράει πέντε ματς αήττητη (2-3-0) με τον Σέρβο τεχνικό στον πάγκο.

Το παιχνίδι, φυσικά, υπενθυμίζουμε πως διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών μετά την απόφαση της κυβέρνησης λόγω των φαινομένων βίας στον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Παναθηναϊκός (31 β.) προέρχεται από το 4-0 επί του ΟΦΗ, ένα αποτέλεσμα που του έδωσε και τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Ο Ατρόμητος (12 β.) έχει τρεις σερί ισοπαλίες στη Super League, με τελευταία την εντός έδρας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 5-0 στη Λεωφόρο και αυτό το ματς αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Κρις Κόλμαν στον πάγκο του Ατρομήτου.

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Γεώργιος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Ανδριανός (Αχαΐας)

VAR: Σπύρος Ζαμπαλάς (Ηπείρου), Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)

Η προαναγγελία της Super League:

«Έξι διαδοχικές νίκες έχει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ατρόμητο στους αγώνες του πρωταθλήματος εντός και εκτός έδρας. Αν προστεθεί και η αναμέτρησή τους για το Κύπελλο Ελλάδος στις 27 Οκτωβρίου 2021 όπου επικράτησαν με 1-0, τότε το σερί ανεβαίνει στις επτά διαδοχικές νίκες.

Η τελευταία νίκη του Ατρομήτου επί του Παναθηναϊκού ήταν σε εκτός έδρας παιχνίδι, στις 7 Νοεμβρίου 2020 με 1-0 στο ΟΑΚΑ με γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο 88ο λεπτό.

Σε εντός έδρας παιχνίδι ο Ατρόμητος επικράτησε τελευταία φορά στις 21 Απριλίου 2019 για την 29η αγωνιστική του Πρωταθλήματος με 2-0. Από τότε έχει υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό τέσσερις φορές και μετρά ισάριθμες ήττες χωρίς μάλιστα να έχει σκοράρει στα τρία από τα τέσσερα.

Παράλληλα, η ομάδα του Περιστερίου δεν έχει σημειώσει γκολ στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό και το τελευταίο της γκολ ήταν στις 6 Φεβρουαρίου 2021 με τον Αγκάγιεφ, στην ήττα με 3-2 από τους Πράσινους στο Περιστέρι.

Το πιο συχνό σκορ στις νίκες του Παναθηναϊκού είναι το 1-0, το οποίο έχει σημειωθεί πέντε φορές, ενώ στην δεύτερη θέση με τρεις επαναλήψεις είναι το 2-0, ενώ από δύο έχουν το 4-0 και το 2-1. Οι τέσσερις από τις έξι συνολικά ισοπαλίες τους είναι με 1-1, ενώ υπάρχουν δύο παιχνίδια που δεν έχει σημειωθεί γκολ (0-0).

Στις δύο τελευταίες του επισκέψεις στο Περιστέρι, ο Παναθηναϊκός έχει επικρατήσει με 2-0 και μάλιστα με διπλά γκολ από τον ίδιο ποδοσφαιριστή. Στις 6 Μαρτίου 2022 σκόραρε ο Παλάσιος δύο φορές, ενώ στις 12 Μαρτίου 2023 ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης που σημείωσε δύο τέρματα.

25 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

4 ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

6 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

15 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 16-36»

To άρθρο Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 3-2 LIVE: Νέο γκολ με πέναλτι ο Ιωαννίδης - Τελευταία δραματικά λεπτά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ατρόμητος - Παναθηναϊκός LIVE,atromitos - panathinaikos LIVE