Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Θα αποδράσει από το Περιστέρι η θα έχουμε νέα έκπληξη

11:56 21/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα του Ατρομήτου (20:30, Newsit.gr, Novasports Prime), στο ματς της 15ης αγωνιστικής της Super League που ολοκληρώνει την αγωνιστική στο πρωτάθλημα για το 2023.

Ολυμπιακός και Ατρόμητος προέρχονται από σημαντικές νίκες

στη Super League και θέλουν να ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με μια ακόμα νίκη.

Ο Ολυμπιακός έχει 31 βαθμούς, προέρχεται από “διπλό” επί του Πανσερραϊκού και δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο μιας νέας γκέλας, που θα του έκοβε τη… φόρα προς την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στη Super League.

Ο Ατρόμητος απ’ την άλλη (15 β.) έχει να ηττηθεί στη Super League από τον περασμένο Οκτώβριο και το ματς με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι. Οι “κυανόλευκοι” όμως πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία στο αποψινό ματς, αφού προέρχονται από τη μεγάλη νίκη επί του παναθηναϊκού με 3-2.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Φορτούνης, ενώ νοκ άουτ έχει τεθεί ο ανεβασμένος Ελ Αραμπί, αλλά και ο Καμαρά. Εκτός αποστολής έμειναν -όπως αναμενόταν- από την πλευρά των γηπεδούχων οι τιμωρημένοι Αγκιμπού Καμαρα και Λούκας Ασεβέδο, αλλά και ο δανεικός από τους Πειραιώτες, Πιέρ Κούντε. Εκτός πλάνων για το συγκεκριμένο ματς είναι και ο Γιώργος Τζοβάρας.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύροι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», με δύο γκολ του Μασούρα (32’, 49’), ενώ από ένα σημείωσαν Καμαρά (45’) και Κίνι (77’).

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας – Κεσχρίντα, Ιμερέκοφ, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ – Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Έντερ – Ρομπάιγ, Βαλένσια, Βέργος

Ολυμπιακός (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Μπιανκόν, Ορτέγκα – Εσέ, Αλεξανδρόπουλος, Μπιέλ, Ποντένσε – Μασούρας, Ελ Κααμπί

Διαιτητής: Σπυρίδων Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νίας), Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας)

4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Καστοριάς)

VAR: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

AVAR: Αθανάσιος Κόλλιας (Ηπείρου)

To άρθρο Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Θα αποδράσει από το Περιστέρι η θα έχουμε νέα έκπληξη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ατρόμητος – Ολυμπιακός, Περιστέρι,atromitos – olybiakos, peristeri