Μπάγερν – Παναθηναϊκός: Οι συστάσεις των Βαυαρών στους φίλους του τριφυλλιού στα ελληνικά

13:36 5/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται απόψε (5/4, 21:30) τον Παναθηναϊκό για την 33η αγωνιστική της EuroLeague και οι Βαυαροί φρόντισαν να κάνουν συστάσεις στους φίλους των πρασίνων στα ελληνικά.

Το Μόναχο είναι καταπράσινο, καθώς σχεδόν 4.000 φίλοι του Παναθηναϊκού θα βρεθούν στο γήπεδο της Μπάγερν Μονάχου για να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι των δύο ομάδων για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της

Euroleague.

Οι Βαυαροί φρόντισαν να κάνουν συστάσεις στους φίλους των πρασίνων που θα βρεθούν στο γήπεδο και μάλιστα στα ελληνικά. Κάτι ανάλογο είχαν κάνει και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Το μήνυμα της Μπάγερν Μονάχου:

Αγαπητοί φίλοι του @paobcgr, το παιχνίδι σήμερα κατηγοριοποιήθηκε από τις αρχές ως παιχνίδι ασφαλείας. Στο BMW Park σήμερα δεν επιτρέπεται η μεταφορά τσαντών και δεν θα πωλείται αλκοόλ. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τα λέμε απόψε το βράδυ! #BAYPAO pic.twitter.com/b60GYZgLlm

— FC Bayern Basketball (@FCBBasketball) April 5, 2024


“Αγαπητοί φίλοι του Παναθηναϊκού, το παιχνίδι σήμερα κατηγοριοποιήθηκε από τις αρχές ως παιχνίδι ασφαλείας. Στο BMW Park σήμερα δεν επιτρέπεται η μεταφορά τσαντών και δεν θα πωλείται αλκοόλ. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τα λέμε απόψε το βράδυ”.

 

To άρθρο Μπάγερν – Παναθηναϊκός: Οι συστάσεις των Βαυαρών στους φίλους του τριφυλλιού στα ελληνικά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπάγερν – Παναθηναϊκός, Βαυαρών,bagern – panathinaikos, vavaron