Μπαρτσελόνα: Συγκλονιστικές εικόνες για τον Νίκολα Μίροτιτς – Ξέσπασε σε κλάματα ο Ισπανός

23:41 18/6/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Νίκολα Μίροτιτς οδήγησε την Μπαρτσελόνα στη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης και γνώρισε την αποθέωση των οπαδών στο πιθανότατα τελευταίο του παιχνίδι στο Παλαού Μπλαουγκράνα.

Η Μπαρτσελόνα αναγκάστηκε να λύσει το συμβόλαιό του εξαιτίας των περικοπών στο μπάτζετ της και ο ίδιος ο Μίροτιτς δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, για το “αντίο” του από τους οπαδούς των Καταλανών.

Ο Ισπανός φόργουορντ τόνισε έτσι μετά το ματς ότι θα ήθελε να μείνει και αποκάλυψε ότι έβαλε τα κλάματα στο γήπεδο. “Ναι, θα το ήθελα (σ.σ. να μείνει), όμως αυτό

δεν εξαρτάται από εμένα. Αυτό μπορεί να ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στο Παλάου Μπλαουγκράνα, το σκέφτομαι και στενοχωριέμαι. Έκλαψα, προσπάθησα να ελέγξω τα συναισθήματά μου όμως ήταν πολύ δύσκολο. Θέλω να βγω εκεί έξω και να ευχαριστήσω ξανά τον κόσμο. Δεν έχω ξαναδεί το γήπεδο έτσι. Δεν έχω ξαναδεί τον κόσμο τόσο αφοσιωμένο στην ομάδα. Ήταν μία μαγική βραδιά”, δήλωσε ο Μίροτιτς.

Nikola Mirotic: “¡Gracias, gracias!”

Qué momento acaba de vivir el Palau

@vamos #PlayoffLigaEndesa#ListosParaRomperla pic.twitter.com/uCO3qpeW8S

Liga Endesa (@ACBCOM) June 18, 2023

Mirotic: “Jo no volia marxar del Barça. He sentit més amor que mai”

“Pel que jo sé, no hi ha cap opció de continuar” pic.twitter.com/TeYz1w5KH3

— Ernest Macià (@ernestmacia) June 18, 2023

Nikola Mirotic: “¡Gracias, gracias!”

Qué momento acaba de vivir el Palau

@vamos #PlayoffLigaEndesa#ListosParaRomperla pic.twitter.com/uCO3qpeW8S

Liga Endesa (@ACBCOM) June 18, 2023

To άρθρο Μπαρτσελόνα: Συγκλονιστικές εικόνες για τον Νίκολα Μίροτιτς – Ξέσπασε σε κλάματα ο Ισπανός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαρτσελόνα, Συγκλονιστικές, Νίκολα Μίροτιτς – Ξέσπασε, Ισπανός,bartselona, sygklonistikes, nikola mirotits – xespase, ispanos