Μπροστά σε 500 άτομα το Γουλβς – Ολυμπιακός; Οι σκέψεις λόγω του κορονοϊού

14:50 7/3/2020 - Πηγή: NewsIt

Η “Daily Mail” αναφέρεται σε μέτρα που σκέφτεται η αγγλική κυβέρνηση, λόγω του κορονοϊού, κάτι που ενδέχεται να επηρεάσει και το Γουλβς – Ολυμπιακός.

Ο κορονοϊός έχει πλήξει και την Αγγλία και ήδη η κυβέρνηση της χώρας θέλει να προλάβει – καταπολεμήσει όσο μπορεί την αύξηση των κρουσμάτων. Σύμφωνα με την Daily Mail ένα εκ των σχεδίων που βρίσκονται υπό συζήτηση, αφορά και το ποδόσφαιρο, προκειμένου να αποφευχθούν

οι μαζικές συγκεντρώσεις ατόμων.

Όπως αναφέρεται, υπάρχει η σκέψη τα ματς της Premier League να διεξάγονται μπροστά σε μόλις 500 θεατές, συμπεριλαμβανομένων όμως και των εργαζόμενων στον χώρο (δημοσιογράφων, φωτορεπόρτερ, τεχνικών, υπαλλήλων του γηπέδου κλπ). Δηλαδή… σχεδόν κεκλεισμένων των θυρών.

Στην περίπτωση που αυτό το μέτρο… περάσει, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να “επηρεάσει” το Γουλβς – Ολυμπιακός για το Europa League, ματς που θα διεξαχθεί στις 19 Μαρτίου.

Θυμίζουμε πως ένα πρώτο μέτρο που ελήφθη από την Premier League, αφορά τις καθιερωμένες χειραψίες πριν την έναρξη των αγώνων, που -μέχρι νεωτέρας- δεν θα πραγματοποιούνται.

To άρθρο Μπροστά σε 500 άτομα το Γουλβς – Ολυμπιακός; Οι σκέψεις λόγω του κορονοϊού δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπροστά, 500, Γουλβς – Ολυμπιακός,brosta, 500, goulvs – olybiakos