Χαμός μετά από αντιαθλητικό φάουλ στον Γιάννη Αντετοκούνμπο - «Τρελάθηκαν» Θανάσης και Πόρτις

09:46 14/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Μεγάλη ένταση επικράτησε εντός παρκέ, μετά από ένα αντιαθλητικό φάουλ του Άρον Νίσμιθ στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. “Τρελάθηκαν” Θανάσης Αντετοκούνμπο και Μπόμπι Πόρτις.

Κατά την τελευταία περίοδο του Μιλγουόκι Μπακς – Ιντιλάνα Πέισερς, 10:18 για το φινάλε του αγώνα στο Fiserv Forum, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποφάσισε να κάνει επίθεση στο καλάθι των φιλοξενούμενων. Ο Άρον Νίσμιθ προσπάθησε να τον σταματήσει, κάνοντας όμως ένα αντιαθλητικό φάουλ στον Greek

Freak και λίγο έλειψε να υπάρξει άγρια σύρραξη.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο -που βρισκόταν στον πάγκο των Μπακς- είδε μπροστά του το “σκληρό” μαρκάρισμα και “εξερράγη”. Ο αδερφός του “Greek freak” πήγε να κάνει… ντου, αλλά οι άνθρωποι των “Ελαφιών” έσπευσαν και τον σταμάτησαν.

Κάτι ανάλογο έγινε και με τον Μπόμπι Πόρτις, ο οποίος εκείνη τη στιγμή ήταν στην πεντάδα των Μπακς. Ο εκνευρισμένος συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο μπήκε στον τσακωμό, αλλά τον συγκράτησαν τελικά οι συμπαίκτες του.

Από τη μεριά του, ο “Greek freak” έκανε νόημα στον αδερφό του να σταματήσει, σε μια προσπάθεια να “σβήσει” η… φωτιά που άναψε το αντιαθλητικό φάουλ του Νίσμιθ. Τελικά, οι διαιτητές χρέωσαν με τεχνική ποινή τον παίκτη των Πέισερς, για το επικίνδυνο μαρκάρισμα του και με μια τεχνική ποινή τον Πόρτις για την αντίδρασή του.

 

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bleacher Report (@bleacherreport)

 

To άρθρο Χαμός μετά από αντιαθλητικό φάουλ στον Γιάννη Αντετοκούνμπο - «Τρελάθηκαν» Θανάσης και Πόρτις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χαμός, Γιάννη Αντετοκούνμπο – Συγκράτησαν Θανάση, Πόρτις,chamos, gianni antetokounbo – sygkratisan thanasi, portis