Χώρισαν Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και Χρυσή Βαρδινογιάννη ύστερα από 5 χρόνια σχέσης

08:51 11/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Αθόρυβη η σχέση τους, αθόρυβος και ο χωρισμός τους. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη αποφάσισαν να ακολουθήσουν, ύστερα από πέντε χρόνια σχέσης, δρόμους χωριστούς.

Παρά τον χωρισμό, πάντως, η Χρυσή Βαρδινογιάννη ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στη θεατρική

παράσταση «The Humans», την οποία σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, στο θέατρο «Μουσούρη».

Τον χωρισμό του ζευγαριού αποκαλύπτει η εφημερίδα On Time και ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη.

Τόσο η Χρυσή Βαρδινογιάννη όσο και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης κρατούν μακριά από τα «φώτα» την προσωπική τους ζωή. Οι περισσότερες κοινές τους εμφανίσεις είναι σε θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες.

«Ζω σαν παντρεμένος. Έχω τρία παιδιά στο σπίτι… με τη συγκεκριμένη γυναίκα που είμαι στη ζωή θα ήταν μεγάλη μου χαρά να βιώσω ξανά την πατρότητα» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε μία από τις σπάνιες αναφορές στην προσωπική του ζωή.

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2018 μέσα από μια δυνατή φιλία ετών. Όλα ξεκίνησαν τη βραδιά που η Χρυσή Βαρδινογιάννη παρακολούθησε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στη θεατρική σκηνή. Μετά το τέλος της παράστασης ήρθε η πρόταση του ηθοποιού στην παρέα του να βγουν για ένα ποτό.

Η πρώτη τους, μάλιστα, κοινή εμφάνιση έγινε στο «Σταυρό του Νότου», στο πρόγραμμα της Μαρίζας Ρίζου. Το ζευγάρι συνόδευαν η επιστήθια φίλη και βοηθός του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στη σκηνοθεσία, Έλενα Σκουλά και το ζεύγος Σμαράγδας Καρύδη – Θοδωρή Αθερίδη.

To άρθρο Χώρισαν Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και Χρυσή Βαρδινογιάννη ύστερα από 5 χρόνια σχέσης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χώρισαν Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Χρυσή Βαρδινογιάννη,chorisan konstantinos markoulakis, chrysi vardinogianni