Χρυσό Βραβείο για το BCA College στα Greek Hospitality Awards 2023

20:50 8/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Το BCA College κατέκτησε το χρυσό βραβείο στα Greek Hospitality Awards 2023, στην κατηγορία των Τουριστικών Σπουδών. Αυτή η διάκριση αναγνωρίζει την αφοσίωση και την αριστεία που διακρίνουν το τμήμα Διοίκησης Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων του BCA College.

Τα Greek Hospitality Awards αποτελούν έναν από τους πιο αξιόπιστους διαγωνισμούς στον χώρο

της φιλοξενίας και του τουρισμού στην Ελλάδα. Καθορίζουν και αναγνωρίζουν την αριστεία σε τομείς όπως ταξίδια, φιλοξενία και αναψυχή, και απονέμουν βραβεία στις κορυφαίες εταιρίες που ξεχωρίζουν στον κλάδο.

Το BCA College επικεντρώνεται στην ποιότητα της εκπαίδευσης και την προετοιμασία των μελλοντικών επαγγελματιών του τουρισμού και της φιλοξενίας. Η διάκριση αυτή αναδεικνύει τη συνεχή προσπάθειά του για την ανάπτυξη των τουριστικών στελεχών που χρειάζεται η χώρα μας.

Το BCA College ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην επίτευξη αυτής της σημαντικής διάκρισης, από το εκπαιδευτικό του προσωπικό μέχρι τους φοιτητές του, που είναι πηγή έμπνευσης και ανανεωτικής ενέργειας. Η αφοσίωση και η προσπάθειά τους είναι αυτό που το κάνει το BCA College να ξεχωρίζει.

Το BCA College συνεχίει το εκπαιδευτικό του ταξίδι με αφοσίωση και πάθος, προσδοκώντας ότι θα συνεχίσσει να επιτυγχάνει, να κατακτά και να διατηρεί την αριστεία στην εκπαίδευση.

To άρθρο Χρυσό Βραβείο για το BCA College στα Greek Hospitality Awards 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χρυσό Βραβείο, BCA College, Greek Hospitality Awards 2023,chryso vraveio, BCA College, Greek Hospitality Awards 2023