Δήμαρχος στις Σέρρες από την πρώτη Κυριακή σε μια τρομερή μάχη ψήφο με ψήφο - Δείτε τι έχει συμβεί

10:09 9/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Σέρρες θα έχουν δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή. Το θέμα όμως είναι το πρόσωπο. Οι δύο μονομάχοι συγκεντρώνουν στις εκλογές από 47% και τους χωρίζουν λίγες μόνο ψήφοι…

Ένα από τα εκλογικά θρίλερ της βραδιάς διαδραματίστηκε στις Σέρρες. Από την πρώτη στιγμή που άρχισαν να γνωστοποιούνται τα αποτελέσματα

των εκλογών, φάνηκε πως θα γίνει μεγάλη μάχη ανάμεσα στον Αλέξανδρο Χρυσάφη και τη Βαρβάρα Μητλιάγκα. Η πρώτη θέση άλλαζε χέρια συνεχώς.

Οι δύο τους είχαν αρκετά υψηλά ποσοστά και πήγαιναν ψήφο με ψήφο στη διεκδίκηση της δημαρχίας όλη τη νύχτα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο Αλέξανδρος Χρυσάφης κατάφερε να πάρει ένα μικρό προβάδισμα συγκεντρώνοντας 47,85% έναντι 47,74% της κ. Μητλιάγκα στο 98,115 της ενσωμάτωσης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η διαφορά των δύο υποψηφίων ήταν μόλις 37 ψήφοι. Ο Δήμαρχος Σερρών, κ. Χρυσάφης, πήρε 16.652 ψήφους ενώ η Βαρβάρα Μητλιάγκα 16.615. Η καταμέτρηση συνεχίζεται και η αγωνία κορυφώνεται.

Τα πάντα μπορούν να ανατραπούν στις Σέρρες στα 3 εκλογικά τμήματα που απομένουν να ενσωματωθούν, ενώ τη λύση είναι πολύ πιθανό να δώσει τις επόμενες μέρες το εκλογοδικείο.

To άρθρο Δήμαρχος στις Σέρρες από την πρώτη Κυριακή σε μια τρομερή μάχη ψήφο με ψήφο - Δείτε τι έχει συμβεί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα