Δημήτρης Πιατάς: Έκανα «πλάτες» στον Βλάσση Μπονάτσο για να μη βγαίνει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

10:10 30/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Για τη φιλία του με τον Βλάσση Μπονάτσο αλλά και τη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε, χθες (29.05.2023), το βράδυ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το 2Night Show ο Δημήτρης Πιατάς.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη τον θεωρούσε γούρι και ο Βλάσσης Μπονάτσος είχε εκμεταλλευθεί την αδυναμία της στον Δημήτρη Πιατά για να μπορεί να… «το σκάει», αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Έκανα πλάτες στον Βλάσση Μπονάτσο για να μην βγαίνει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη»,

είπε αρχικά ο Δημήτρης Πιατάς και εξήγησε… τι εννοούσε.

«Ο Βλάσσης ήταν φίλος μου και συγκυριακά τον ήξερα από τους «Πέλομα Μποκιού». Κάποια στιγμή βρεθήκαμε και στην επιθεώρηση μαζί, παίξαμε και κλαίγαμε από τα γέλια.

Ήταν μια αιτία για να βρεθώ και με την Αλίκη και με θεώρησε ότι ήμουν το καλό παιδί. Με πήρε κι έπαιξα στην Εύθυμη Χήρα με σκηνοθέτη τον Τάκη Βουγιουκλάκη. Με έβαλε ένθετο γιατί με θεωρούσε το γούρι και μου έλεγε ότι “βγάζεις θετική ενέργεια”. Η Αλίκη με ήθελε σε κάθε επεισόδιο», συνέχισε.

«Η Αλίκη είπε στον Μπονάτσο ότι “θα κάνεις παρέα μόνο με τον Πιατά”. Οπότε για ξεκάρφωμα, ο Βλάσσης έλεγε “πάω με τον Δημήτρη έξω”, και μου έλεγε “φεύγω εγώ, είμαστε μαζί”».

 

To άρθρο Δημήτρης Πιατάς: Έκανα «πλάτες» στον Βλάσση Μπονάτσο για να μη βγαίνει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημήτρης Πιατάς, Έκανα, Βλάσση Μπονάτσο, Αλίκη Βουγιουκλάκη,dimitris piatas, ekana, vlassi bonatso, aliki vougiouklaki