Δολοφονία 12χρονης στην Γαλλία: Ταξιτζής μετέφερε εν αγνοία του τη βαλίτσα με τη σορό της Λόλας

10:38 21/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Η δολοφονία της 12χρονης Λόλας ίσως είναι ένα από τα πιο φρικιαστικά και αποτρόπαια εγκλήματα που έχουν καταγραφεί στην Γαλλία εδώ και δεκαετίες. Το κοριτσάκι αφού απήχθη από μια άστεγη, βιάστηκε, δολοφονήθηκε και βρέθηκε ακρωτηριασμένη σε μια βαλίτσα στο Παρίσι.

Δράστις η 24χρονη Dhabia B., η οποία ομολόγησε την δολοφονία και τα όσα είπε για τα μαρτύρια που πέρασε η 12χρονη Λόλα στα χέρια της άφησαν άφωνους και τους αστυνομικούς και έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη στην Γαλλία.

Ένα ακόμα στοιχείο όμως στοιχείο βλέπει το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη ανατραχίλα. 

Η 24χρονη Dhabia B., που κατηγορείται ότι βίασε, βασάνισε και σκότωσε τη μικρή Λόλα, κυκλοφορούσε στο Παρίσι με τη σορό του 12χρονου παιδιού μέσα σε μια βαλίτσα και, σύμφωνα με την Mirror, ένας οδηγός ταξί την είχε μεταφέρει. Χωρίς φυσικά να γνωρίζει το περιεχόμενο της βαλίτσας που είχε μαζί της. 

Η 24χρονη από την Αλγερία, η οποία τα τελευταία χρόνια ζούσε παράνομα στο Παρίσι και φέρεται να αντιμετωπίζει «ακραία ψυχολογικά προβλήματα», δολοφόνησε την μικρή Λόλα στο διαμέρισμα της αδελφής της – που μένει στο ίδιο κτίριο με τους γονείς του παιδιού – και στη συνέχεια έβαλε τη σορό της σε μια μαύρη βαλίτσα και το πήρε μαζί της.

Αφού περιπλανήθηκε για αρκετή ώρα, την παρέλαβε με ένα αμάξι ένας φίλος της, ο οποίος τη μετέφερε μαζί με τα πράγματα της, στο διαμέρισμά του. Μετά από κάποιες ώρες, ο φίλος της 24χρονης – σύμφωνα με την Mirror – κάλεσε ένα ταξί της υπηρεσίας μεταφορών VTC, προκειμένου εκείνη να επιστρέψει στο διαμέρισμα της αδελφής της, ίσως να προσπαθήσει να κρυφτεί ή να ξεφορτωθεί τη σορό. 

Ο οδηγός που έφτασε στο σπίτι του φίλου της 24χρονης Dhabia B. για να την παραλάβει μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας στη Le Parisien, περιγράφοντας τα όσα εκτυλίχθηκαν κατά την διάρκεια της διαδρομής που έκαναν. Η 24χρονη, όπως είπε ο οδηγός, συμπεριφερόταν και μιλούσε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, ενώ καθόταν μόλις λίγα εκατοστά μακριά από τη σορό της 12χρονης Λόλας

Σύμφωνα μάλιστα με τον οδηγό, όταν έφτασε στο σπίτι του «φίλου» της 24χρονης Dhabia B. για να την παραλάβει και προσφέρθηκε να βοηθήσει τους πελάτες του να φορτώσουν τις αποσκευές στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, εκείνοι του έδωσαν εντολή να μην αγγίζει τις αποσκευές.  

Ο οδηγός περιέγραψε στη Le Parisien μια «χαλαρή» συζήτηση που είχε με την 24χρονη μέσα στο αμάξι, με την 24χρονη να τον ρωτά ανέμελα για το πώς πάει η δουλειά του, αν έχει πελάτες, αν όλα του πηγαίνουν καλά. «Της είπα ότι τα πάω μια χαρά και ρώτησα τι δουλειά κάνει εκείνη» συνεχίζει ο ταξιτζής, με τη γυναίκα να του απαντάει ότι εργάζεται για την υπηρεσία παράδοσης φαγητού Uber Eats.

Όταν έφτασαν στον προορισμό τους, έξω από το κτιριακό συγκρότημα όπου διαμένουν η αδελφή της Αλγερινής και η οικογένεια της της 12χρονης Λόλας, η 24χρονη – όπως είπε ο οδηγός του ταξί – εκείνη πήρε τηλέφωνο την αδελφή της για να κατέβει να τη βοηθήσει με τις αποσκευές, αλλά η αδελφή της αρνήθηκε να κατέβει. To αποτέλεσμα ήταν η 24χρονη να αφήσει τις βαλίτσες στην αυλή του κτιρίου, όπου λίγη ώρα αργότερα ανακαλύφθηκαν από έναν άστεγο.

Ο δημοσιογράφος της Parisien που συνομίλησε με τον οδηγό εμφανίστηκε αργότερα στο δίκτυο BFMTV. Όπως είπε ο οδηγός, γνωρίζοντας πλέον τι συνέβη, αισθάνεται «τραυματισμένος ψυχικά». Αυτό που του προκαλεί μάλιστα τη μεγαλύτερη φρίκη είναι η ανάμνηση της παιδιάστικης και ανέμελης συμπεριφοράς της 24χρονη πελάτισσάς του – η οποία επέμενε να σταματήσουν για να αγοράσει γλυκά – σε συνδυασμό πάντα με τις αποτρόπαιες πράξεις της και το πτώμα που κουβαλούσε μαζί της.

"La grande sœur de la suspecte a refusé de lui prêter main forte"

Ronan Folgoas, journaliste au Parisien, a rencontré le chauffeur de VTC qui a conduit la principale suspecte du meurtre de Lola pic.twitter.com/MAUr53KPAn

— BFMTV (@BFMTV) October 19, 2022

Ήπιε καφέ, άκουσε μουσική και την τεμάχισε 

Υπενθυμίζεται ότι η 24χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι ανάγκασε την Λόλα να μπει στο κτίριο που ήταν το διαμέρισμα της αδερφής της, έβαλε το παιδί στο ασανσέρ και αφού το ανάγκασε να κάνει ένα μπάνιο το κακοποίησε σεξουαλικά. «Την έπιασα από τα μαλλιά και την έβαλα ανάμεσα στα πόδια μου και ήρθα σε οργασμό», φέρεται να είπε. Στην συνέχεια έκλεισε με μονωτική ταινία το στόμα του παιδιού. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, το παιδί πέθανε από ασφυξία. 

Όμως το μαρτύριο δεν τελειώνει εδώ. Η Dhabia B είπε ότι αμέσως μετά ήπιε έναν καφέ και άκουσε μουσική και στην συνέχεια με ένα ψαλίδι και ένα μαχαίρι τεμάχισε το κορμάκι του παιδιού. Και το πιο ανατριχιαστικό ακόμα: Έβαλε το αίμα του παιδιού σε ένα μπουκάλι και το ήπιε!

Το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας 

Κατά την ανάκριση και ψάχνοντας το κίνητρο για την τόσο στυγερή δολοφονία η 24χρονη σύμφωνα με την Le Parisien τα έκανε όλα για να εκδικηθεί την μητέρα του παιδιού η οποία είναι και η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας η οποία είχε αρνηθεί να της δώσει κάρτα εισόδου για να κινείται άνετα στους χώρους.

"On comprend qu'elle a été sortie de l'immeuble dans cette caisse"

Un des premiers policiers de l'affaire Lola témoigne (document BFMTV) pic.twitter.com/UhSUFnw5j3

— BFMTV (@BFMTV) October 21, 2022

 

 

To άρθρο Δολοφονία 12χρονης στην Γαλλία: Ταξιτζής μετέφερε εν αγνοία του τη βαλίτσα με τη σορό της Λόλας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα