Δολοφονία Άλκη: Έξι ώρες κράτησε η κατάθεση του 22χρονου που παραδόθηκε το πρωί της Δευτέρας - Αρνείται κάθε εμπλοκή

15:25 14/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Μετά από περίπου έξι ώρες ολοκληρώθηκε η κατάθεση του 22χρονου που κατηγορείται για συμμετοχή στην δολοφονία του 19χρονου Αλκη στη Θεσσαλονίκη.

Ο 22χρονος παραδόθηκε το πρωί της Δευτέρας (14.02.2022) και έφτασε στο Αστυνομικό Μέγαρο γύρω στις 08:30 και κατέθετε για περίπου έξι ώρες στους έμπειρους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει να λύσουν

την υπόθεση.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που μετέφερε με το αυτοκίνητο του άλλους τρεις κατηγορούμενους και ο οποίος αναζητούνταν από την αστυνομία, ύστερα από την αναφορά στο όνομά του ως οδηγού ενός γκρι Polo αυτοκινήτου. Ο 22χρονος που είναι ο 12ος που συμμετείχε στην επίθεση αναμένεται να οδηγηθεί – πιθανότατα αύριο – ενώπιον του εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι ο 22χρονος παραδέχεται ότι οδηγούσε το τρίτο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στη δολοφονική επίθεση κατά του Άλκη Καμπανού και της παρέας του στη Χαριλάου, ωστόσο αρνείται κάθε εμπλοκή στο μοιραίο επεισόδιο.

To άρθρο Δολοφονία Άλκη: Έξι ώρες κράτησε η κατάθεση του 22χρονου που παραδόθηκε το πρωί της Δευτέρας - Αρνείται κάθε εμπλοκή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δολοφονία Άλκη, Έξι, 22χρονου, Δευτέρας,dolofonia alki, exi, 22chronou, defteras