Δολοφονία στο Βόλο: «Μέσα» στο υπόγειο όπου βρέθηκε το πτώμα της ηλικιωμένης - Φωτογραφίες ντοκουμέντα

16:05 8/11/2021 - Πηγή: NewsIt

Φωτογραφίες από το υπόγειο χώρο της πολυκατοικίας στο Βόλο, όπου άφησε το άψυχο σώμα της 75χρονης γυναίκας ο βαφτισιμιός της, την οποία σκότωσε με 42 μαχαιριές, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Την ώρα που ο 39χρονος αναζητείται από τις διωκτικές αρχές, καθώς θεωρείται ότι είναι αυτός που «κάρφωσε» δεκάδες φορές το μαχαίρι στο κορμί της άτυχης γυναίκας, η αδερφή της ηλικιωμένης γυναίκας και οι υπόλοιποι συγγενείς της ακόμα

δεν μπορούν να ξεπεράσουν το σοκ.

Ο 39χρονος που -όπως όλα δείχνουν- σκότωσε τη νονά του προς τις μεσημεριανές ώρες της περασμένης Πέμπτης (04/11/2021) στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας, όπου διέμενε μαζί με το γιο της, στη Νέα Ιωνία Βόλου. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το newsit.gr, ο 39χρονος σκότωσε με 42 μαχαιριές την 75χρονη μέσα στη κουζίνα του διαμερίσματος της με μαχαιριές στο λαιμό και το θώρακα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος της άτυχης γυναίκας ήταν βασανιστικός.

Αμέσως μετά ο 39χρονος τύλιξε με μονωτική ταινία το κεφάλι της νονάς και το σώμα της με σεντόνια και κουβέρτες. Στη συνέχεια την οδήγησε σε μια αποθήκη εκ των ιδιοκτήτων της πολυκατοικίας. Μάλιστα, την τοποθέτησε μέσα σε αυτή κι έφυγε. Οι κηλίδες αίματος όμως σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας, οδήγησαν τους αστυνομικούς στη λύση του μυστηρίου.

Αφού ο βαφτισιμιός της 75χρονης μπήκε στο “μικροσκόπιο” των αστυνομικών αρχών, καθώς ήταν ο ίδιος που ενημέρωσε τη σύζυγο του το περασμένο Σάββατο ότι σκότωσε τη νονά του, αμέσως οι αστυνομικοί άρχισαν να ψάχνουν πού μπορεί να βρίσκεται η σορός της αδικοχαμένης γυναίκας.

Τελικά, τα ίχνη τούς οδήγησαν δύο ορόφους πιο κάτω: Στο υπόγειο της πολυκατοικίας, όπου υπάρχουν οι αποθήκες των διαμερισμάτων. Οι αστυνομικοί που τις άνοιξαν όλες εντόπισαν σε μια από αυτές το πτώμα της αδικοχαμένης γυναίκας.

Δείτε τις φωτογραφίες ντοκουμέντα

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗΣ

To άρθρο Δολοφονία στο Βόλο: «Μέσα» στο υπόγειο όπου βρέθηκε το πτώμα της ηλικιωμένης - Φωτογραφίες ντοκουμέντα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα