Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε μαθηματικά και γλώσσα από το κινητό το 2024 - Τι είπε ο Πιερρακάκης για το ψηφιακό φροντιστήριο

11:19 28/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Δωρεάν ψηφιακή ενισχυτική διδασκαλία, αρχικά σε μαθηματικά και γλώσσα, από το Φεβρουάριο του 2024, είναι ακόμη μία από τις μεταρρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο Παιδείας, όπως τόνισε ο αρμόδιος υπουργός Κυριάκος Πιερρακάκης, αναφερόμενος στο ψηφιακό φροντιστήριο.

«Υπάρχουν παιδιά σε ακριτικά μέρη

που δεν έχουν καλή ενισχυτική διδασκαλία, που δεν έχουν οικονομική δυνατότητα για ενισχυτική διδασκαλία», ανέφερε ο Κυριάκος Πιερρακάκης για το ψηφιακό φροντιστήριο.

«Θα βιντεοσκοπήσουμε όλη την ύλη από Α’ δημοτικού ως Γ’ λυκείου και κάθε μάθημα θα είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο» ανέφερε χαρακτηριστικά για τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιείται η διαδικασία και θα είναι άμεσα διαθέσιμη για τους μαθητές.

Όσον αφορά τα μαθήματα των πανελληνίων, ο κ. Πιερρακάκης υποστήριξε ότι δεν θα είναι βιντεοσκοπημένα αλλά θα μεταδίδονται ζωντανά. Πρόκειται για το δεύτερο βήμα όπως είπε, το οποίο θα ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο του 2024.

 

Σύμφωνα με τον υπουργό, αναμένεται να ιδρυθούν νέα τμήματα στο πανεπιστήμιο Θράκης «τόσο για λόγους εκπαιδευτικούς όσο και για εθνικούς», όπως ανέφερε.

 

To άρθρο Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε μαθηματικά και γλώσσα από το κινητό το 2024 - Τι είπε ο Πιερρακάκης για το ψηφιακό φροντιστήριο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα