Δυο νεκροί από φωτιά σε Σπάρτη και Ροδόπη

07:25 19/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Την ζωή τους έχασαν δυο άνθρωποι μετά από φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης (19.03.2024) σε Σπάρτη και Ροδόπη.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική φωτιά εκδηλώθηκε τα μεσάνυχτα  σε κτίριο στην περιοχή Άγιος Ιωάννης, του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας. Αμεσα στο σημείο έφτασαν τρία οχήματα με επτά πυροσβέστες που κατέβαλλαν προσπάθειες να σβήσουν τη φωτιά.

Οι πυροσβέστες εντόπισαν τη σορό ενός άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων και έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την ταυτοποίησή του.

Σορός άνδρα αγνώστων

λοιπών στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε κτίριο, στην περιοχή Άγιος Ιωάννης, του δήμου Σπάρτης Λακωνίας. Επιχειρούν 7 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) March 19, 2024

Τα ξημερώματα της Τρίτης φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε σπίτι στην περιοχή Λύκειο του Δήμου Αρριανών Ροδόπης.

Η πυροσβεστική έφτασε άμεσα στο σημείο με τρία οχήματα και επτά πυροσβέστες όπου εντόπισαν τη σορό ενός ηλικιωμένου άνδρα.

 

Σορός ηλικιωμένου εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε οικία, στην περιοχή Λύκειο, του δήμου Αρριανών Ροδόπης. Επιχειρούν 7 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) March 19, 2024

Τα αίτια της φωτιάς τόσο στη Λακωνία όσο και την οικία στη Ροδόπη ερευνώνται από το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

To άρθρο Δυο νεκροί από φωτιά σε Σπάρτη και Ροδόπη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δυο, Σπάρτη, Ροδόπη,dyo, sparti, rodopi