Σκιάθος: Το σπαρακτικό μήνυμα της αδερφής του 17χρονου Γιάννη που σκοτώθηκε σε τροχαίο με μηχανή

11:03 29/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Στα μαύρα η Σκιάθος για τον θάνατο του 17χρονου Γιάννη σε τροχαίο δυστύχημα. Η αδερφή του αδικοχαμένου οδηγού ραγίζει καρδιές με την ανάρτησή της…

Ο 17χρονος Γιάννης ήταν ένα νέο παιδί γεμάτο όνειρα. Το νήμα της ζωής του όμως κόπηκε σε τροχαίο άδικα, πρόωρα και αναπάντεχα. Η Σκιάθος θρηνεί, με τους δικούς του ανθρώπους να ανεβαίνουν ένα Γολγοθά που δείχνει ατελείωτος. Στα λόγια της αδερφής του, συμπυκνώνεται ο αβάσταχτος πόνος της απώλειας. Η συντριβή της οικογένειας. Ο ανήλικος οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε στην περιοχή της Μεγάλης Άμμου.

Το δίκυκλο «καρφώθηκε» σε κάδους απορριμμάτων με μεγάλη ταχύτητα και διαλύθηκε. Ο άτυχος νεαρός έπεσε στον δρόμο και άφησε την τελευταία του πνοή.

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης θα κηδευτεί ο 17χρονος Γιάννης, που σκοτώθηκε την Πέμπτη 25 Απριλίου σε τροχαίο δυστύχημα στη Σκιάθο, με τη μηχανή στην οποία επέβαινε. Σύμφωνα με το skiathoslife.gr, η σορός του που μεταφέρθηκε για νεκροψία – νεκροτομή, θα επιστρέψει στο νησί το πρωί της 30ης Απριλίου και θα φτάσει στο σπίτι που έμενε.

Μετά από λίγη ώρα συγγενείς και φίλοι θα τον οδηγήσουν για τελευταία φορά στο Κοιμητήριο του νησιού. Την ίδια ώρα συγκλονίζει το βίντεο που ανήρτησε η αδελφή του στο Facebook για να αποχαιρετίσει τον άτυχο 17χρονο.

«Πάνε τρεις ημέρες που δεν ήρθες σπίτι. Γιαννάκο μου πονάει η ψυχή μας, η μαμά σε περιμένει, δεν θα το ξεπεράσουμε ποτέ. Για εμάς θα είσαι ανοιχτή πληγή πάντα. Έχω στεγνώσει από δάκρυα, το ξέρω ότι εσύ μου δίνεις δύναμη. Καρδιά μου ΣΕ ΑΓΑΠΏ» έγραψε η αδερφή του 17χρονου στην ανάρτησή της, την Κυριακή των Βαϊων.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή της Μεγάλης Αμμου όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο 17χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε με ταχύτητα σε κάδους απορριμμάτων.

Μεταφέρθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου χωρίς τις αισθήσεις του και διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ο θάνατός του.

To άρθρο Σκιάθος: Το σπαρακτικό μήνυμα της αδερφής του 17χρονου Γιάννη που σκοτώθηκε σε τροχαίο με μηχανή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έχω, - Ραγίζει, 17χρονου Γιάννη, Σκιάθο,echo, - ragizei, 17chronou gianni, skiatho