«Ευχαριστώ από καρδιάς, θα κάνω το παν για την Αττική μας» το μήνυμα Χαρδαλιά μετά το χρίσμα Μητσοτάκη

22:51 1/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη ευχαρίστησε δημόσια ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, για τη στήριξη που του έδειξε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Με ανάρτησή του απόψε στα social media, ο Νίκος Χαρδαλιάς, αφού ευχαριστεί θερμά τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, δεσμεύεται να κάνει «ό,τι περνάει από το χέρι μου για να φανώ αντάξιος αυτής της τόσο μεγάλης ευθύνης».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά:

«Ευχαριστώ

από καρδιάς τον Πρωθυπουργό για την στήριξή του σε αυτόν τον αγώνα. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να φανώ αντάξιος αυτής της τόσο μεγάλης ευθύνης. Για τον τόπο μας, για την Αττική μας».

Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρωθυπουργό για την στήριξή του σε αυτόν τον αγώνα. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να φανώ αντάξιος αυτής της τόσο μεγάλης ευθύνης. Για τον τόπο μας, για την Αττική μας. https://t.co/HmTFs1ypny

— Νίκος Γ. Χαρδαλιάς (@nhardalias) August 1, 2023

 

To άρθρο «Ευχαριστώ από καρδιάς, θα κάνω το παν για την Αττική μας» το μήνυμα Χαρδαλιά μετά το χρίσμα Μητσοτάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα