«Είδα τις τελευταίες του ανάσες» - Συγκλονίζει ο θείος του Αλέξανδρου Νικολαϊδη

17:23 15/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε για το τελευταίο του ταξίδι και όλοι έχουν να θυμούνται τον αγαθό γίγαντα με την χρυσή καρδιά που δόξασε την Ελλάδα.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης είχε κρατήσει καλά κρυμμένο το μυστικό για τη μάχη που έδινε με μια σπάνια μορφή καρκίνου με τους δικούς του ανθρώπους να είναι στο πλευρό του ως το τέλος.

«Μαζί με τη σύζυγό του είδα τις τελευταίες του ανάσες. Ηταν πολύ δυνατό παιδί, είμαι πολύ κοντός για να πω πράγματα για έναν τέτοιο ψηλό. Είχε διαύγεια

μέχρι και την τελευταία στιγμή. Δεν άφησε τίποτα στην τύχη. Είχε και φόβους όπως έχουν οι άνθρωποι» είπε ο θείος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

«Είμαστε περήφανοι που κάναμε ένα παιδί που απέδειξε και με τη ζωή του και με τον θάνατό του ότι αυτή η κοινωνία πρέπει να αλλάξει. Πρέπει να δούμε τον Νικολαϊδη σαν παράδειγμα και να αλλάξουμε τη σάπια κοινωνία. Αισθάνομαι τυχερός που έζησα μαζί τους τόσες χαρές τόσες νίκες, αλλά και ήττες. Και στους τελικούς χαιρόμαστε και για το δεύτερο μετάλλιο. Έδωσε πάρα πολλούς αγώνες για να φτάσει στους Ολυμπιακούς. Στις προκρίσεις ήμασταν εκεί μαζί του. Θα θυμόμαστε όλα αυτά και από τον Αλέξη ότι αυτή την κοινωνία μπορούμε να την αλλάξουμε. Πρέπει η κοινωνία να αλλάξει προς το καλύτερο», πρόσθεσε.

 

 

 

 

To άρθρο «Είδα τις τελευταίες του ανάσες» - Συγκλονίζει ο θείος του Αλέξανδρου Νικολαϊδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Είδα, - Συγκλονίζει, Αλέξανδρου Νικολαϊδη,eida, - sygklonizei, alexandrou nikolaidi