«Είμαι πολύ καλά... σχεδόν...» - Η αινιγματική αντίδραση του Καρόλου μετά την είδηση για ρατσιστικά σχόλια

13:54 30/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Πιρς Μόργκαν αποκαλύπτει τα προσωπικά του πιστεύω για τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, κατηγορώντας τον βασιλιά Κάρολο και την Κέιτ Μίντλετον ως «βασιλικούς ρατσιστές». Η κατηγορία προέκυψε χθες (29.11.23), μετά την πρόσφατη δημοσιογραφική αναφορά του Όμιντ Σκόμπι, ο οποίος δημοσίευσε τα ονόματα των υποτιθέμενων «βασιλικών ρατσιστών».

Σε συνέντευξή του, ο Μόργκαν επισήμανε ότι ο βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον αναφέρθηκαν στο δέρμα του Άρτσι, γιου της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι. Παρά την έντονη αντίδραση

του Μπάκινγχαμ, ο Μόργκαν επέμεινε πως δεν πιστεύει σε ρατσιστικά σχόλια από τη βασιλική οικογένεια. 

Στη σύνοδο των COP28 για την κλιματική αλλαγή, στο Ντουμπάι βρέθηκε σήμερα ο βασιλιάς Κάρολος, λίγες ώρες μετά την είδηση ότι αυτός και Κέιτ Μίντλετον είναι τα δύο μέλη του παλατιού που έκαναν ρατσιστικά σχόλια για το χρώμα του πρίγκιπα Άρτσι πριν γεννηθεί.

Ο Βασιλιάς προσγειώθηκε στο Ντουμπάι όπου θα δώσει μια κεντρική ομιλία και λίγο πριν όταν ρωτήθηκε από τον πρόεδρο της Νιγηρίας, Bola Ahmed Tinubu πώς είναι, ο μονάρχης απάντησε: «Είμαι πολύ καλά… σχεδόν».

BREAKING: I name the two Royals named in the Dutch version of Omid Scobie’s book… https://t.co/HLceIuNcPj

— Piers Morgan (@piersmorgan) November 29, 2023

Παράλληλα, η αντίδραση του παλατιού ενέκρινε, χαρακτηρίζοντας την κίνηση του Μόργκαν ως μοχθηρή και ντροπιαστική. Πηγές από τη βασιλική οικογένεια ανέφεραν ότι δεν αποκλείεται να κινηθεί και νομικά εναντίον του δημοσιογράφου. Ενώ η μοναρχία εκφράζει την πλήρη απογοήτευσή της, ο Μόργκαν αποκάλυψε ακόμη και τα ονόματα των μελών της οικογένειας που υποτίθεται πως εξέφρασαν ανησυχίες για το χρώμα του δέρματος του πρίγκιπα Άρτσι.

Αντιμέτωπη με την πρόσφατη ανακοίνωση, η Μέγκαν Μαρκλ επανέλαβε τις κατηγορίες της για ρατσιστικές συμπεριφορές σε συνέντευξή της με τον πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ το 2021, ενώ ο Μόργκαν αποκάλυψε τα ονόματα των κατηγορουμένων μελών στην εκπομπή του Talk TV, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

To άρθρο «Είμαι πολύ καλά... σχεδόν...» - Η αινιγματική αντίδραση του Καρόλου μετά την είδηση για ρατσιστικά σχόλια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα