Δίδυμο έκανε «επιστήμη» τις κλοπές σε σούπερ μάρκετ της χώρας πάντα με την ίδια συνταγή

10:14 11/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Οι κλοπές σε σούπερ μάρκετ εξιχνιάστηκαν και ήδη σχηματίστηκε δικογραφία. Το δίδυμο είχε βρει όπως φαίνεται την ιδανική  συνταγή…

Σε όλες τις περιπτώσεις έμπαιναν σε σούπερ μάρκετ και το έπαιζαν πελάτες. Όταν έβρισκαν την κατάλληλη ευκαιρία, έκλεβαν προϊόντα και έπαιρναν τον δρόμο της εξόδου, δίχως να περάσουν από το ταμείο. Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς, που ανέλυσαν μια σειρά από εικόνες που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας. Το δίδυμο των δραστών είχε χτυπήσει ακόμα και μέσα σε καταστήματα μεγάλων αλυσίδων. Για πάνω από τρεις μήνες, όπως δείχνουν τα στοιχεία πετύχαιναν

τους στόχους τους, δίχως να έχουν εντοπιστεί.

Δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 7 Οκτωβρίου 2023 έως 19 Ιανουαρίου 2024, ενεργώντας μαζί με συνεργό του, διέπραξαν 20 κλοπές σε σούπερ μάρκετ, σε περιοχές της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Θράκης, όπου συνήθιζαν να προσποιούνται τους πελάτες.

Σύμφωνα με το thessalianews.gr, οι δράστες αφαίρεσαν συνολικά 100 φιάλες αλκοολούχων ποτών και διάφορα άλλα προϊόντα, η αξία των οποίων ξεπερνά το χρηματικό ποσό των 4.300 ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων.

Σε βάρος του αλλοδαπού και του άγνωστου μέχρι στιγμής συνεργού του, τα στοιχεία του οποίου διερευνώνται, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατ’ εξακολούθηση από κοινού, που διαβιβάστηκε στις εισαγγελικές υπηρεσίες των πόλεων όπου έδρασαν.

To άρθρο Δίδυμο έκανε «επιστήμη» τις κλοπές σε σούπερ μάρκετ της χώρας πάντα με την ίδια συνταγή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έκαναν,ekanan