Έκκληση Κασσελάκη στα κανάλια να βοηθήσουν οικονομικά τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας - «Ανεξίτηλες οι εικόνες από Λάρισα»

13:44 20/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Έκκληση στα κανάλια να προσφέρουν οικονομική βοήθεια στους πληγέντες της Θεσσαλίας έκανε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Μιλώντας ζωντανά στον τηλεοπτικό αέρα το πρωί της Τετάρτης (20.09.23) ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε από τα κανάλια την οικονομική συνδρομή τους για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. 

«Επειδή οι εικόνες μου έχουν μείνει ανεξίτηλες και από Δομοκό και από Λάρισα, και από Βόλο

και από Καρδίτσα και τις σκέφτομαι κάθε μέρα, θα ήθελα να παρακαλέσω τους ομίλους στους οποίους ανήκετε, να σκεφτείτε να προσφέρετε κάτι οικονομικό στους πληγέντες γιατί το έχουν ανάγκη.

Θα εκτιμούσα πολύ αν μου λέγατε μέχρι το βράδυ που θα γυρίσω από τη Χαλκίδα τι έχετε αποφασίσει. Και ο όμιλός σας και οι υπόλοιποι όμιλοι που έχουν υπάρξει εδώ μπροστά στην οικία μου και με ακούνε και με παρακολουθούν», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

 

 

To άρθρο Έκκληση Κασσελάκη στα κανάλια να βοηθήσουν οικονομικά τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας - «Ανεξίτηλες οι εικόνες από Λάρισα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα