Έκλεψε μηχανή, την παρέδωσε σε ανήλικους φίλους του και εκείνοι την χρησιμοποίησαν για νέο χτύπημα

20:30 23/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Συλλήψεις στην Πτολεμαϊδα για την κλοπή που σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες. Τι έδειξε η έρευνα των αστυνομικών…

Συνελήφθησαν στις 20 Ιουλίου του 2023 στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, δύο ανήλικοι Έλληνες για τα αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι ανήλικοι χρησιμοποιώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή την 17-07-2023 από την ιδιοκτήτριά της, πήγαν τις πρώτες πρωινές ώρες της 20-07-2023 σε περιοχή της Πτολεμαΐδας και αφαίρεσαν από

ανασφάλιστο όχημα χρηματικό ποσό, που βρισκόταν εντός πορτοφολιού.

Συνεχιζόμενης της έρευνας προέκυψε ότι, την ανωτέρω δίκυκλη μοτοσικλέτα αφαίρεσε 20χρονος από την Πτολεμαΐδα πρωινές ώρες της 16-07-2023 και εν συνεχεία την στάθμευσε σε έτερη περιοχή της πόλης, απ΄ όπου οι προαναφερόμενοι ανήλικοι την παρέλαβαν.

Η αφαιρεθείσα δίκυκλη μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά της. Προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα υποβληθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

To άρθρο Έκλεψε μηχανή, την παρέδωσε σε ανήλικους φίλους του και εκείνοι την χρησιμοποίησαν για νέο χτύπημα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα