Νέες μεταγραφές από το ΠΑΣΟΚ έκανε η ΝΔ - Ποιες είναι οι 2 γυναίκες που μπαίνουν στη μάχη της Κρήτης

15:47 22/2/2023 - Πηγή: NewsIt

Στις επερχόμενες εθνικές εκλογές 2023 άλλες δύο γυναικείες υποψηφιότητες έρχονται να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στην Κρήτη.

Το κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας αποδεδειγμένα, πλέον, στοχεύει στις επικείμενες εκλογές στον κεντρώο χώρο, από όπου και προέρχονται οι δύο νέες υποψηφιότητες που θα στελεχώσουν τα «γαλάζια»

ψηφοδέλτια. Οι δύο κυρίες που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και θα ριχτούν στη μάχη της Κρήτης είναι η Χαρίκλεια Ντερμανάκη και η Γωγώ Μηλάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις λίστες των Χανίων θα βρίσκεται η προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ, Χαρίκλεια Ντερμανάκη, η οποία στις εθνικές εκλογές του 2012 ήταν υποψήφια στην ίδια εκλογική περιφέρεια. Ας σημειωθεί ότι το κόμμα του κ. Ανδρουλάκη, το 2012 δεν είχε καταφέρει να εκλέξει βουλευτή στη συγκεκριμένη περιφέρεια, ενώ η κ. Ντερμανάκη (κάτω φωτογραφία – Facebook) δύο χρόνια αργότερα αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ.

Μία παθολόγος – ογκολόγος προστίθεται στις νέες «γαλάζιες» υποψηφιότητες στον νομό Ηρακλείου. Είναι η Γωγώ Μηλάκη (φωτογραφία κάτω) με πλούσιο ερευνητικό και επιστημονικό υπόβαθρο. Την τελευταία περίοδο είναι εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος της Περιφέρειας Κρήτης και Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου. Παράλληλα, διατελεί μέλος της Επιτροπής Προγραμματισμού και της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κρήτης και Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου ΑΓΚΑΛΙΑ-ΖΩ.

Εξάλλου, σύμφωνα με τα ευρήματα τελευταίας έρευνας που πραγματοποιήθηκε από τοπικό μέσο ενημέρωσης, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται σε επίπεδο Κρήτης με μόλις δύο μονάδες της Νέας Δημοκρατίας (27% έναντι 25%) με τα ποσοστά του -πλην των Χανίων- να έχουν υποχωρήσει αισθητά.

Την ίδια ώρα η Νέα Δημοκρατία διατηρεί τις δυνάμεις της, ενώ φαίνεται να προηγείται στις Περιφερειακές Ενότητες Ρεθύμνου και Λασιθίου.

To άρθρο Νέες μεταγραφές από το ΠΑΣΟΚ έκανε η ΝΔ - Ποιες είναι οι 2 γυναίκες που μπαίνουν στη μάχη της Κρήτης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκλογές 2023, Υποψήφια, ΠΑΣΟΚ – Άρωμα, Κρήτης,ekloges 2023, ypopsifia, pasok – aroma, kritis