Ελισάβετ Σπανού: Δεν θα δώσω δημόσια αναφορά ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού μου

19:15 17/1/2024 - Πηγή: NewsIt

«Ασχολούμαστε ποιος είναι ο σύντροφος ο δικός μου και την ίδια στιγμή ο άλλος δέρνει τη γυναίκα του στο διπλανό διαμέρισμα και δεν ασχολείται κανείς. Το θεωρώ υποκριτικό και κάκιστο» ξέσπασε η Ελισάβετ Σπανού λίγες μέρες αφού αποκάλυψε ότι είναι έγκυος και όλοι ασχολήθηκαν με το… ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού.

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, η Ελισάβετ Σπανού βρέθηκε σήμερα (17.01.2024) στο Πρωινό και απάντησε στις ερωτήσεις του Γιώργου Λιάγκα, με επίκεντρο την προσωπική της ζωή.

«Πόσο μηνών είσαι;

Αγοράκι ή κοριτσάκι;» ήταν οι πρώτες ερωτήσεις του Γιώργου Λιάγκα. «Πέντε μηνών, αισίως. Κορίτσαρος και νταβραντισμένη από ότι φαίνεται» απάντησε γελώντας η Ελισάβετ Σπανού.

«Οι πρώτοι τρεις μήνες ήταν δύσκολοι. Ήταν δύσκολοι και ασταθείς. Δεν ξέραμε πως θα προχωρήσει και αν θα προχωρήσει. (…) Στην παλίνδρομη κύηση, δε ξέρεις πως θα εξελιχθεί. Και περιμένεις. Ήμουν σε μια φάση, μεγάλης αναμονής και αγωνίας» εξομολογήθηκε η Ελισάβετ Σπανού.

«Η εγκυμοσύνη μου προέκυψε…» σημείωσε η τραγουδίστρια.

Η κουβέντα επικεντρώθηκε στην προσωπική της ζωή, με την Ελισάβετ Σπανού να ξεκαθαρίζει ότι είναι δικό της θέμα το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της.

«Καταλαβαίνω ότι είναι η πρώτη ερώτηση που προκύπτει όταν βλέπουν μία έγκυο γυναίκα. Δεν τους κατηγορώ. Δεν ήξερε κανείς πώς έμεινα έγκυος από τη στιγμή που κρατάω την προσωπική μου ζωή, προσωπική. Τη δέχτηκα αυτή την ερώτηση. Με ενόχλησε που την ίδια περίοδο είδα πολλές γυναίκες να έχουν γεννήσει, στις οποίες δεν έγινε η ερώτηση ποτέ στον αέρα οπότε θεώρησα ότι με έναν τρόπο αδικούμαι να ρωτούν εμένα.

Δεν θέλω να αναφέρω ποιες είναι αυτές οι μητερούλες, γιατί δεν υπάρχει λόγος αυτή τη στιγμή να τις μπλέξουμε. Το ένα κομμάτι είναι αυτό. Το άλλο κομμάτι είναι το επιλεκτικό ενδιαφέρον. Ασχολούμαστε ποιος είναι ο σύντροφος ο δικός μου και την ίδια στιγμή ο άλλος δέρνει τη γυναίκα του στο διπλανό διαμέρισμα και δεν ασχολείται κανείς. Το θεωρώ υποκριτικό και κάκιστο.

Δεν θεωρώ ότι πρέπει να δώσω δημόσια αναφορά γιατί προφανώς κάποιος λόγος υπάρχει. Και αυτός ο λόγος, μπορεί να είναι πολύ σοβαρός ή και όχι, αλλά είναι δικός μου! Είναι δικαίωμά μου να θέλω να το περιφρουρήσω αυτό το πράγμα» ξεκαθάρισε η Ελισάβετ Σπανού.

Επίσης, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι έχει κάνει κατάψυξη ωαρίων: «Είμαι 43 ετών. Είχα κάνει κατάψυξη ωαρίων πριν τρία χρόνια αλλά δεν μου χρειάστηκε. Όλες οι γυναίκες από τα 30 και μετά, στρεσαριζόμαστε με αυτό το ζήτημα».

«Με το καλό τέλος Μαρτίου, με αρχές Ιουνίου, θα γεννηθεί η μπέμπα, μακάρι να βγει Δίδυμος» συνέχισε χαριτολογώντας, η Ελισάβετ Σπανού.

  

«Επαγγελματικά, είχα κανονίσει διάφορα, που τα ακύρωνα, χωρίς να μπορώ να πω το γιατί. Να γεννήσω με το καλό, να πάνε όλα καλά και μεθοδεύω και συντονίζω πράγματα για μετά» ήταν η απάντηση για τα επαγγελματικά της σχέδια.

To άρθρο Ελισάβετ Σπανού: Δεν θα δώσω δημόσια αναφορά ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα