Ελλάδα - Καζακστάν 5-0 LIVE: Ασταμάτητη η Εθνική στην OPAP Arena

21:26 21/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Η Εθνική ποδοσφαίρου της Ελλάδας δίνει το πρώτο κρίσιμο παιχνίδι με το Καζακστάν στα μπαράζ του Euro 2024 και ψάχνει τη νίκη που θα τη φέρει ένα “βήμα” μακριά, από την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Μέσα από το Nations League, η Εθνική ποδοσφαίρου της Ελλάδας εξασφάλισε μία δεύτερη ευκαιρία για να προκριθεί στο Euro 2024, αλλά χρειάζεται

δύο νίκες σε δύο νοκ άουτ αγώνες για να βρεθεί στα τελικά της Γερμανίας. Πρώτος αντίπαλος το Καζακστάν στην κατάμεστη OPAP Arena.

Παρακολουθήστε LIVE το Ελλάδα – Καζακστάν από το Newsit.gr

Η Ελλάδα δίνει τον πρώτο “τελικό” πρόκρισης κόντρα στο Καζακστάν σε νοκ άουτ παιχνίδι και σε περίπτωση νίκης θα υπάρξει άλλος ένας μονός αγώνας, εκτός έδρας, με το νικητή της σειράς Γεωργία-Λουξεμβούργο.

Η Εθνική ποδοσφαίρου θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία του σε προκριματική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στη διαδικασία των play offs, με έπαθλο ένα “εισιτήριο” για τα τελικά του Euro 2024, που θα διοργανώσει η Γερμανία το καλοκαίρι. Οι τρεις προηγούμενες φορές που η Ελλάδα συμμετείχε σε αγώνες μπαράζ αφορούσαν το Παγκόσμιο Κύπελλο και ήταν σε διπλές αναμετρήσεις, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να κατακτά την πρόκριση δύο φορές.

Στα αγωνιστικά, ο Πογέτ δεν έχει διαθέσιμο τον Γιαννούλη, ενώ χθες προέκυψε πρόβλημα και με τον Κουλιεράκη. Όσον αφορά στους φιλοξενούμενους του Μαγκομέντ Αντίγιεφ, φτάνουν για πρώτη φορά τόσο μακριά σε προκριματική φάση και ήρθαν στην Αθήνα αποφασισμένοι για την πρόκριση.

Υπενθυμίζεται πως ο σημερινός αγώνας είναι μονός και σε περίπτωση ισοπαλίας, προβλέπεται παράταση και, αν χρειαστεί, διαδικασία των πέναλτι.

Διαιτητής: Μάκελι

Βοηθοί: Στέιγκστρα, Ντα Φράι

4ος: Λίντουτ

VAR: Ντάιπερινκ, Ρούπερτι

To άρθρο Ελλάδα - Καζακστάν 5-0 LIVE: Ασταμάτητη η Εθνική στην OPAP Arena δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Ελλάδα – Καζακστάν LIVE, Euro 2024,ellada – kazakstan LIVE, Euro 2024