Ελλάδα – Καζακστάν: Live Streaming από τη συνέντευξη Τύπου του Γκουστάβο Πογέτ

18:41 20/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Η Εθνική ποδοσφαίρου της Ελλάδας έχει μπροστά της (21/03/24, 21:45, LIVE από το Newsit.gr) το μεγάλο ματς με το Καζακστάν στα μπαράζ για την πρόκριση στο Euro 2024 και ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης.

Μετά την άνοδό της στο Nations League,

η Εθνική ποδοσφαίρου της Ελλάδας εξασφάλισε και το “εισιτήριο” για τα μπαράζ που οδηγούν στο Euro 2024 και πρώτος αντίπαλός της θα είναι το Καζακστάν, με τον Γκουστάβο Πογέτ και τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να αναλύουν το παιχνίδι.

Η συνέντευξη Τύπου με Πογέτ και Βλαχοδήμο για το Ελλάδα – Καζακστάν

Πρώτος μίλησε ο τερματοφύλακας της εθνικής ποδοσφαίρου, Οδυσσέας Βλαχοδήμος και ακολούθησε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γκουστάβο Πογέτ.

Οι δηλώσεις του Βλαχοδήμου

Για το κλίμα: «Πιστεύω ότι το κλίμα είναι πολύ καλό. Ξέρουμε πώς θα είναι ένα δύσκολο ματς αύριο αλλά πιστεύουμε στον εαυτό μας. Χαιρόμαστε που θα παίξουμε σε γεμάτο γήπεδο και θέλουμε να νικήσουμε. Σίγουρα θέλουμε όλοι να το ζήσουμε (σ.σ. το όνειρο του Euro 2024). Να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για το πόσο έτοιμος είναι: «Έκανα τα πάντα για να είμαι όσο πιο έτοιμος. Έφερα και δικά μου άτομα από τη Γερμανία».

Για τη διαδικασία των πέναλτι: «Σίγουρα σε κάθε αγώνα κοιτάς και τα πέναλτι. Εύχομαι να μην υπάρξει αυτό το σημείο αλλά εάν φτάσει θα θέλουμε να νικήσουμε».

Για το γεγονός ότι το Euro 2024 γίνεται στη Γερμανία όπου γεννήθηκε: «Σίγουρα θα ήταν σημαντικό για μένα να γυρίσω στη χώρα που γεννήθηκα και να παίξω ένα EURO. Είναι ένα όνειρο που θέλουμε όλοι να το ζήσουμε».

Για το Καζακστάν και την πρόκριση: «Πρέπει να προσέχουμε γενικώς. Να κάνουμε αυτά που μας έδειξε ο κ. Πογέτ στο βίντεο και τις προπονήσεις και να δείξουμε τον πιο καλό μας εαυτό. Να δείξουμε αύριο το πόσο καλή ομάδα είμαστε όπως το έχουμε δείξει”. ‘Μόνο ο Τζαβέλλας έχει πάει σε EURO. Για εμάς θα είναι κάτι πολύ μεγάλο. Το περιμένουμε πώς και πώς. Το θέλουμε εμείς πάρα πολύ. Το είχαμε πει από την πρώτη ημέρα».

Περισσότερα σε λίγο…

To άρθρο Ελλάδα – Καζακστάν: Live Streaming από τη συνέντευξη Τύπου του Γκουστάβο Πογέτ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα