Έλον Μασκ: Είναι επώδυνο να είσαι ιδιοκτήτης του Twitter

11:34 12/4/2023 - Πηγή: NewsIt

«Εξαιρετικά επώδυνη» είναι σύμφωνα με τον Έλον Μασκ η ιδιοκτησία του Twitter. Αυτό είπε, μεταξύ άλλων, σε μια συνέντευξη στο BBC.

Ο Έλον Μασκ, που εξαγόρασε το Twitter πέρσι, σημείωσε πως η εταιρεία διοικείται «σαν μη κερδοσκοπικός οργανισμός» και «ξοδεύει χρήματα

σαν να έχει φύγει από τη μόδα» από όταν ανέλαβε.

Ο ίδιος σημείωσε πως πήρε την απόφαση να μειώσει τις θέσεις εργασίας, ώστε να χαμηλώσει το κόστος λειτουργίας του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, τονίζοντας ότι πλέον στο Twitter εργάζονται 1.500 άτομα. Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι να αναλάβει ο Μασκ, στο Twitter εργάζονταν 8.000 άτομα.

«Είχαμε περίπου οκτώ χιλιάδες εργαζομένους και τώρα υπάρχουν περίπου 1,500. Η απόλυση εργαζομένων δεν είναι μια ευχάριστη διαδικασία και σε κάποιες περιπτώσεις είναι επώδυνη. Δεν ανακοινώνω προσωπικά στον κάθε εργαζόμενο την απομάκρυνση του από την εταιρεία, είναι αδύνατον να μιλάς προσωπικά με τόσο πολλούς ανθρώπους» είπε.

Στη συνέντευξη στο BBC ανέφερε πως κάποιες φορές κοιμάται στο γραφείο, ενώ σχετικά με τα αμφιλεγόμενα tweets που έχει κάνει κατά καιρούς είπε: «Φαίνεται πως δεν πρέπει να κάνω tweets μετά τις 3 τα ξημερώματα».

Ισχυρίστηκε πως δεν ψήφισε τον Ντόναλντ Τραμπ, τουλάχιστον στις τελευταίες εκλογές: «Σίγουρα σχεδόν η μισή χώρα ψήφισε Τραμπ. Δεν ήμουν ένας από αυτούς», σημείωσε.

To άρθρο Έλον Μασκ: Είναι επώδυνο να είσαι ιδιοκτήτης του Twitter δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα