Επιχειρηματίας στη Ρόδο έβαλε άτομα να πλακώσουν εργαζόμενο επειδή αρνήθηκε να δουλέψει για αυτόν

11:51 2/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Τον ξυλοδαρμό ενός εργαζόμενου από 10 άτομα στη Ρόδο καταγγέλλει ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου του νησιού, λέγοντας ότι τους έβαλε επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης εστιατορίου, επειδή ο εργαζόμενος αρνήθηκε να πάει να δουλέψει για αυτόν.

Σύμφωνα με την Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου, όλα έγιναν στην Παλιά Πόλη της Ρόδου. Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, ο ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου πρότεινε στον εργαζόμενο διπλανού καταστήματος να δουλέψει για αυτόν.

Όμως, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο εργαζόμενος αρνήθηκε να αλλάξει δουλειά.

Έτσι, ο επιχειρηματίας έστειλε άτομα και τον πλάκωσαν στο ξύλο. Μάλιστα, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου θέλει να πάει το θέμα στον εισαγγελέα.

Η καταγγελία του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, Παναγιώτου Εγγλέζου:

«Και νέο περιστατικό με ξυλοδαρμό εργαζομένου είχαμε εχθές το βράδυ στην παλιά πόλη της Ρόδου. Συγκεκριμένα νεαρός εργαζόμενος ο οποίος δούλευε σε εστιατόριο αρνήθηκε το αίτημα του διπλανού επιχειρηματία να πάει για να απασχοληθεί στη δική του επιχείρηση, με αποτέλεσμα ο “επιχειρηματίας” να στείλει 10 περίπου άτομα τα οποία και ξυλοκόπησαν τον νεαρό στέλνοντας τον στο νοσοκομείο, για το περιστατικό έχουμε ενημερωθεί μαζεύουμε όλα τα στοιχεία και την Δευτέρα θα επισκεφτούμε τον εισαγγελέα μαζί με τον πρόεδρο των ξενοδοχοϋπαλλήλων και αντιπρόεδρο του εργατικού κέντρου, Θανάση Σταμούλη», γράφει στην ανάρτησή του.

To άρθρο Επιχειρηματίας στη Ρόδο έβαλε άτομα να πλακώσουν εργαζόμενο επειδή αρνήθηκε να δουλέψει για αυτόν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα