Εργκίν Αταμάν: «Ενθουσιασμένος που θα δουλέψω στον Παναθηναϊκό – Συναντήθηκα με τον πρόεδρο»

17:00 9/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε ενθουσιασμένος για το νέο… πράσινο «σταθμό» στην καριέρα του, τονίζοντας πως περιμένει πώς και πώς να καθίσει στον πάγκο της ΚΑΕ Παναθηναϊκό.

Μιλώντας στην τουρκική τηλεόραση, ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε σε ραντεβού που είχε με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, για

τη συμφωνία που είχαν σε αρκετά ζητήματα, αλλά και για τη νέα συνάντηση που θα έχουν με την ολοκλήρωση της σεζόν στην Basket League.

“Είναι συναρπαστικό για μένα το γεγονός πως θα εργαστώ σε ελληνική ομάδα για πρώτη φορά, για έναν από τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης. Ίσως απλά μου χρειάζεται κάτι τέτοιο. Είμαι περήφανος τόσο για μένα όσο και για τη χώρα μου” ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

“Συναντήθηκα με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Ήταν η πρώτη μας συνάντηση. Συμφωνήσαμε σε πολλά ζητήματα, αλλά αυτή την ώρα, είμαι ακόμη προπονητής της Αναντολού Εφές. Όταν τελειώσουν όλα (σ.σ.: οι αγώνες), θα καθίσουμε ξανά στο τραπέζι. Είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης”.

 

Ergin Ataman: “Panathinaikos başkanıyla bir görüşmem oldu. Prensipte birçok konuda anlaştık. Avrupa’nın en büyük kulüplerinden birinde çalışacak olmak bana heyecan veriyor.” (NTV)pic.twitter.com/sYUU5whUtW

— Ajansspor (@ajansspor) May 9, 2023

To άρθρο Εργκίν Αταμάν: «Ενθουσιασμένος που θα δουλέψω στον Παναθηναϊκό – Συναντήθηκα με τον πρόεδρο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα