Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα μείνει στην ιστορία ως ο χασάπης της Λωρίδας της Γάζας

11:54 29/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Νέα επίθεση στον Μπέντζαμιν Νετανιάχου εξαπέλυσε ο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς τον χαρακτήρισε χασάπη της Λωρίδας της Γάζας. Αναφέρθηκε και στα ελληνοτουρκικά.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χρησιμοποίησε σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του προέδρου του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου σχετικά με τον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας.

«Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός

Νετανιάχου διέπραξε μια από τις «μεγαλύτερες φρικαλεότητες» του αιώνα και έμεινε στην ιστορία ως «χασάπης της Γάζας», είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος.

Σημείωσε εξάλλου ότι «βλέπουμε τις ανταλλαγές κρατουμένων και τις ανθρωπιστικές εντάσεις ως μια θετική εξέλιξη όσον αφορά την ανάσχεση της αιματοχυσίας.»

#BREAKING Israeli Prime Minister Netanyahu committed one of ‘greatest atrocities’ of century, and went down in history as ‘butcher of Gaza’ says Turkish President Erdogan pic.twitter.com/avLbXpnwch

— Anadolu English (@anadoluagency) November 29, 2023

 Ο Ερντογάν έκανε αναφορά και στα ελληνοτουρκικά… «Μπορεί η Τουρκία να έχει διαφωνίες με την Ελλάδα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να βρουν κοινό έδαφος καθώς οι δυο χώρες μοιράζονται την ίδια θάλασσα».

 

To άρθρο Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα μείνει στην ιστορία ως ο χασάπης της Λωρίδας της Γάζας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ερντογάν, Νετανιάχου, Λωρίδας, Γάζας,erntogan, netaniachou, loridas, gazas