Εύα Καϊλή – Daily Mail: «Είχε τον κόσμο στα πόδια της» – Η χλιδή και οι υψηλές γνωριμίες

23:20 13/12/2022 - Πηγή: NewsIt

«Σέλφι σε παραλίες και παρέα με τον Ρίτσαρντ Μπράνσον: Η χλιδάτη ζωή της Εύας Καϊλή. Της παρουσιάστριας που έγινε Ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος και τώρα κατηγορείται ότι δωροδοκήθηκε από το Κατάρ».

Έτσι περιγράφει την Εύα Καϊλή η Daily Mail, σε άρθρο της για την πολύκροτη υπόθεση.

«Ήταν το γκλάμουρ κορίτσι της 

Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πρώην τηλεπαρουσιάστρια, που η αγάπη της για την πολιτική την έφτασε να γίνει αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής στην ηλικία μόλις των 44 ετών».

«Έκανε παρέα με τον Ρίτσαρντ Μπράνσον και είχε ξεκινήσει να κερδίζει δύναμη και επιρροή. Είχε τον κόσμο στα πόδια της αλλά τώρα, κινδυνεύει τα τα χάσει όλα» αναφέρει το άρθρο της Daily Mail!

Γίνεται επίσης ιδιαίτερη αναφορά στην παρέα της με τον μεγιστάνα Ρίτσαρντ Μπράνσον ο οποίος την κάλεσε στο νησί του το 2017.

Στη συνέχεια η Daily Mail παρουσιάζει ένα βιογραφικό της Εύας Καϊλή, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι από τα 14 της ήταν στη νεολαία του ΠΑΣΟΚ και στα 23 της έγινε δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, η Daily Mail επικαλείται το Politico και αναφέρει ότι η Εύα Καϊλή είχε δηλώσει ψευδώς σε συνέντευξή της ότι οι κομμουνιστές δολοφόνησαν τον παππού της.

«Το 2014 έγινε το νεότερο άτομο που εξελέγη στην Ευρωβουλή από το ΠΑΣΟΚ και μετακόμισε στις Βρυξέλλες».

«Το προφίλ της στο Instagram αποκαλύπτει μια γυναίκα που ταξιδεύει συχνά στην Ελλάδα και αγαπάει το Παρίσι, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον» αναφέρει η Daily Mail και στη συνέχεια περιγράφει την γνωριμία της με τον σύντροφό της και το σκάνδαλο που οδήγησε την Καϊλή στη φυλακή…

 

To άρθρο Εύα ΚαϊλήDaily Mail: «Είχε τον κόσμο στα πόδια της» – Η χλιδή και οι υψηλές γνωριμίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εύα Καϊλή – Daily Mail, Είχε,eva kaili – Daily Mail, eiche