Φλόριντα: Έβαλε φαιντανύλη στο γάλα του μωρού της και το σκότωσε – «Το πέρασα για κοκαϊνη», είπε

17:38 13/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Ένα αγοράκι 9 μηνών πέθανε τον περασμένο μήνα στη Φλόριντα, με την 17χρονη μητέρα του να κατηγορείται ότι έβαλε στο μπιμπερό του τόση ποσότητα φαιντανύλης, ικανή για να σκοτώσει 10 ανθρώπους, δήλωσαν αξιωματούχοι την Τετάρτη.

Η 17χρονη μητέρα συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και την κατοχή ελεγχόμενης ουσίας, δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Nassau Bill Leeper κατά τη διάρκεια συνέντευξης

Τύπου. Φέρεται ότι ομολόγησε στους ερευνητές ότι νόμιζε ότι η φαιντανύλη ήταν κοκαΐνη και την έβαλε στο μπιμπερό του μωρού της για να το κοιμίσει επειδή ήταν κουρασμένη και ήθελε να πάρει έναν υπνάκο, πρόσθεσε.

«Δυστυχώς, μερικά μωρά γεννιούνται από άτομα που δεν έχουν καμία δουλειά να είναι γονείς», είπε ο Leeper.

Στις 26 Ιουνίου, οι βουλευτές απάντησαν σε μια κατοικία στο Deerfield Country Club Road στο Κάλαχαν, που βρίσκεται περίπου 20 μίλια βόρεια του Τζάκσονβιλ, είπε ο Leeper. Έφτασαν για να βρουν το αγοράκι αναίσθητο στο πάτωμα του σαλονιού. Δεν ανέπνεε και δεν είχε σφυγμό.

Ένας αναπληρωτής έκανε CPR και το μωρό μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, εξήγησε ο Leeper.

«Αρχικά η μητέρα είπε ότι δεν ήξερε τι συνέβη, έβαλε το μωρό για ύπνο και απλά δεν μπορούσε να το ξυπνήσει», είπε η Leeper.

Του χορήγησε δόση που θα σκότωνε 10 ανθρώπους

Τη Δευτέρα, οι ερευνητές έλαβαν αναφορά από τον ιατροδικαστή ότι βρέθηκε φαιντανύλη στο αίμα του μωρού, είπε ο σερίφης, και η αιτία θανάτου του προσδιορίστηκε ότι ήταν υπερβολική δόση φαιντανύλης.

Δύο χιλιοστόγραμμα φαιντανύλης μπορεί να είναι θανατηφόρα, ανάλογα με το μέγεθος του σώματος, την ανοχή και την προηγούμενη χρήση ενός ατόμου, σύμφωνα με την Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών.

«Το ποσό που είχε στο σύστημά του θα σκότωνε περίπου 10 ανθρώπους», είπε ο Leeper.

Το μπιμπερό του μωρού εντοπίστηκε και δοκιμάστηκε και οι αναπληρωτές βρήκαν σημάδια φαιντανύλης μέσα, αποκάλυψε ο Leeper. Έκτοτε, το μπουκάλι έχει σταλεί στο Τμήμα Επιβολής του Νόμου της Φλόριντα για περαιτέρω έλεγχο.

Οι ερευνητές έφεραν τη μητέρα την Τρίτη για συνέντευξη, είπε η Leeper, προσθέτοντας ότι άλλαξε την ιστορία της αρκετές φορές πριν ομολογήσει τελικά.

Είπε στους αστυνομικούς ότι είχε γεμίσει το μπουκάλι με φόρμουλα και μετά πήγε στο μπάνιο όπου βρήκε ένα μπουκάλι χαπιού που περιείχε αυτό που πίστευε ότι ήταν κοκαΐνη, σύμφωνα με τον Leeper. Πρόσθεσε λίγο στο μπιμπερό του μωρού.

«Δεν ξύπνησε ποτέ»

«Τον ξάπλωσε στην κούνια του για να κοιμηθεί και δεν ξύπνησε ποτέ», είπε ο Leeper. “Ποιος το κάνει αυτό; Ποια μητέρα θα το έκανε αυτό; Αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Αυτό είναι άρρωστο. Είναι πέρα ​​από τη φαντασία μου γιατί μια μητέρα θα το έκανε αυτό στο παιδί της.”

Υπήρχαν και άλλοι στο σπίτι τη στιγμή του συμβάντος, αλλά οι ερευνητές πιστεύουν ότι ήταν αποκλειστικά οι αποφάσεις της που οδήγησαν στο θάνατο του μωρού. Οι αξιωματούχοι δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα της μητέρας ή του παιδιού της.

Η Leeper πρόσθεσε ότι ενώ η μητέρα κρατούνταν στη φυλακή, έδειξε ότι μπορεί να είναι ξανά έγκυος.

Ο Leeper προέτρεψε επίσης τους γονείς που αγωνίζονται να ζητήσουν βοήθεια, λέγοντας ότι υπάρχουν διαθέσιμοι πόροι.

To άρθρο Φλόριντα: Έβαλε φαιντανύλη στο γάλα του μωρού της και το σκότωσε – «Το πέρασα για κοκαϊνη», είπε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φλόριντα, Έβαλε, – Το,florinta, evale, – to