Φόνος στην Άκρη του Κόσμου: Νέα σειρά στο Disney+ με Emma Corrin και Clive Owen

08:33 15/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Η νέα, πρωτότυπη, μίνι σειρά, επτά επεισοδίων, «Φόνος στην Άκρη του Κόσμου», παραγωγής FX, η οποία διαδραματίζεται στο απομακρυσμένο και απομονωμένο θέρετρο ενός μοναχικού δισεκατομμυριούχου, είναι τώρα διαθέσιμη, αποκλειστικά στο Disney+ στην Ελλάδα, με τα δύο πρώτα επεισόδια.

Η πρωτότυπη σειρά μυστηρίου που έρχεται στο Disney+, παρουσιάζει ένα νέο είδος ντετέκτιβ: μια ερασιτέχνη ερευνήτρια και κορυφαία χάκερ, που ανήκει στην

Gen Z, την Ντάρμπι Χαρτ (Emma Corrin).

Η Ντάρμπι και άλλοι οχτώ καλεσμένοι, δέχονται μια πρόσκληση από έναν μοναχικό δισεκατομμυριούχο (Clive Owen) να παρευρεθούν σε ένα θέρετρο που βρίσκεται σε μια απομακρυσμένη και εντυπωσιακή τοποθεσία.

Όταν ένας από τους καλεσμένους εντοπίζεται νεκρός, η Ντάρμπι πρέπει να χρησιμοποιήσει όλες τις ικανότητές της προκειμένου να αποδείξει ότι πρόκειται για δολοφονία, μέσα σε ένα κλίμα από αντικρουόμενα συμφέροντα και προτού ο δολοφόνος σκοτώσει ξανά.

Στη νέα συναρπαστική σειρά πρωταγωνιστούν οι Emma Corrin, Clive Owen, Harris Dickinson, Brit Marling, Alice Braga, Joan Chen, Raúl Esparza, Jermaine Fowler, Ryan J. Haddad, Pegah Ferydoni, Javed Khan, Louis Cancelmi, Edoardo Ballerini, Britian Seibert, Christopher Gurr, Kellan Tetlow, Daniel Olson και Neal Huff.

Η σειρά «Φόνος στην Άκρη του Κόσμου» δημιουργήθηκε και σκηνοθετήθηκε από τους Brit Marling και Zal Batmanglij, οι οποίοι είναι επίσης και οι εκτελεστικοί παραγωγοί, μαζί με τις Andrea Sperling (Transparent), Melanie Marnich και Nicki Paluga.

Η νέα μίνι σειρά επτά επεισοδίων, είναι μια παραγωγή της FX Productions και γυρίστηκε στην Ισλανδία, στο Νιου Τζέρσεϊ και στη Γιούτα.

To άρθρο Φόνος στην Άκρη του Κόσμου: Νέα σειρά στο Disney+ με Emma Corrin και Clive Owen δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα