Φώτης Σεργουλόπουλος: «Σταμάτα πια, κούρασες» σχολίασαν στην συνέντευξη μου για το coming out

19:15 12/10/2023 - Πηγή: NewsIt

“Δεν μπορούν να αποδεχτούν κάτι, το οποίο επισημαίνουμε” υπογραμμίζει ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Τον καλό του φίλο, Γιώργο Καπουτζίδη υποδέχθηκαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά την Πέμπτη στο πλατό της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον” της ΕΡΤ.

Μάλιστα,

ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στη συνέντευξη που έδωσε μια μέρα νωρίτερα στο περιοδικό Antivirus με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του coming out  και τα σχόλια που διάβασε για αυτήν.

«Από τη στιγμή που λέμε ότι υπάρχει μία πληγή και συνεχής κακοποίηση, το να συνεχίσεις να λες πράγματα τα οποία θέλουμε, υπάρχει πάντα από κάτω: σταματήστε να μιλάτε. Δεν μπορούν να αποδεχτούν κάτι, το οποίο επισημαίνουμε» ανέφερε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Χθες την παγκόσμια ημέρα του coming out, βγήκε το τεύχος του Antivirus και έδωσα μία πολύ μεγάλη συνέντευξη. Από κάτω υπήρχαν σχόλια σε αυτό που ανέβασα: “σταμάτα πια, για ποιο λόγο μιλάς, τα ακούσαμε, σε βαρέθηκα, κούρασες”» πρόσθεσε ακόμα ο παρουσιαστής της ψυχαγωγικής εκπομπής της δημόσιας τηλεόρασης.

 

To άρθρο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Σταμάτα πια, κούρασες» σχολίασαν στην συνέντευξη μου για το coming out δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα