Φωτογραφικό ντοκουμέντο από τους Αγίους Αναργύρους: Η Κυριακή έπεσε νεκρή μια ανάσα από το κουβούκλιο του φρουρού

22:07 24/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Μια ανάσα από το κουβούκλιο του φρουρού του ΑΤ Αγίων Αναργύρων έπεσε νεκρή η 28χρονη Κυριακή από τις φονικές μαχαιριές του 39χρονου πρώην συντρόφου της το μοιραίο βράδυ της Δευτέρας (1.4.24) στη γυναικοκτονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Φωτογραφίες με το φονικό μαχαίρι, που χρησιμοποίησε ο δράστης της γυναικοκτονίας, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, που έφερε στο φως

της δημοσιότητας το ντοκουμέντο, το μαχαίρι του εν ψυχρώ εγκλήματος ήταν γεμάτο αίματα.

Ο 39χρονος δράστης με την μηχανή του πάρκαρε μπροστά από το ΑΤ και έψαχνε το θύμα. Όταν το εντόπισε, άφησε το κλειδί πάνω στη μηχανή, δίπλα το κινητό και “πετάχτηκε” για να μαχαιρώσει την πρώην σύντροφό του πισώπλατα.

Η Κυριακή έπεσε στο έδαφος, μπροστά στην είσοδο του τμήματος, μόλις 1,5 μέτρο μακριά από το κουβούκλιο του φρουρού του ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Η 28χρονη έχασε πολύ αίμα, με τον ιατροδικαστή και τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας του θύματος να μιλούν για τέτοια κηλίδωση γύρω από άψυχο σώμα, που καταγγέλλεται ότι η Κυριακή έμεινε αβοήθητη και μετά την επίθεση με μαχαίρι.

«Δεν έγινε καμία προσπάθεια να ανακάμψουν την ακατάσχετη αιμορραγία , ξεψύχησε μπροστά τους. Εκ της ιδιότητάς τους όφειλαν να πιέσουν, να δείξουν ότι κάτι κάνουν. Ούτε αυτό έκαναν», δήλωσε η δικηγόρος της μητέρας της Κυριακής, Έλενα Τζούλη.

Το μαχαίρι, με λάμα 20 εκατοστών, δεν εντοπίστηκε στο σημείο του εγκλήματος, δίπλα στο άψυχο σώμα του θύματος, αλλά δύο μέτρα μακριά, δίπλα στην πόρτα του φρουρού.

Βρέθηκε εκεί, γιατί, σύμφωνα με την κατάθεση της αστυφύλακα, ο φρουρός δεν αφόπλισε τον δράστη αμέσσως, αλλά λίγο αργότερα.

Δίπλα στην 28χρονη βρέθηκε και το κινητό της τηλέφωνο με το οποίο προσπαθούσε μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα της ζωής της να βρει περιπολικό για να τη μεταφέρει στο σπίτι της και να την προστατεύσει από τον πρώην σύντροφό της που πίστευε ότι της είχε στήσει καρτέρι εκεί.

Δίπλα στο σκηνικό της φρίκης, και η τσάντα του δράστη, στην οποία έφερε δισκία με βαριά ηρεμιστικά, το εισιτήριο ταξιδιού από την Άρτα στην Αθήνα και τη μωβ θήκη που έκρυβε το μαχαίρι.

Σημειώνεται πως ο 39χρονος δολοφόνος είναι έγκλειστος σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου υπάρχει κάμερα για τη συνεχή επιτήρησή του, ύστερα από την απόπειρα αυτοκτονίας και τη νοσηλεία του σε δύο νοσοκομεία.

To άρθρο Φωτογραφικό ντοκουμέντο από τους Αγίους Αναργύρους: Η Κυριακή έπεσε νεκρή μια ανάσα από το κουβούκλιο του φρουρού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φωτογραφικό, Αγίους Αναργύρους, Κυριακή,fotografiko, agious anargyrous, kyriaki