Φρικαλεότητες από τους τρομοκράτες της Χαμάς στο Ισραήλ – Απήγαγαν μητέρα με τους δύο γιους της

10:22 10/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Οι τρομοκράτες της Χαμάς κατά την εισβολή τους στο Ισραήλ έκαναν φρικαλεότητες και πολλές από αυτές έχουν αποτυπωθεί σε βίντεο.

Μια μητέρα από το Ισραήλ μαζί με τους δύο γιους της σύρρονται κλαίγοντας από το σπίτι τους κοντά στα σύνορα με τη Γάζα από τους τρομοκράτες της Χαμάς.

Πρόκειται για την 30χρονη Shiri Silberman-Bibas η οποία μαζί με τον σύζυγό της και τους δύο γιους της όταν το Σάββατο έγινε η επίθεση της Χαμάς.

Ο σύζυγός της έχοντας ένα μικρό πιστόλι στα χέρια ήταν πεπεισμένος ότι θα μπορούσε

να αποκρούσει την επίθεση, καθώς κατά καιρούς είχαν γίνει επιδρομές.

Μάλιστα ο πατέρας έστειλε στους συγγενείς του μήνυμα «Σας αγαπώ όλους» την ώρα που ήταν σε καταφύγιο, ενώ οι τρομοκράτες της Χαμάς πυροβολούσαν με ημιαυτόματα όπλα έξω από το παράθυρό τους.

 

This is Shiri Bibas and her children, Ariel (4) and Kfir (9 mos.) from Kibbutz Nir Oz.
They were kidnapped Saturday morning along with 100+ Israelis.
This is what terrorism looks like.
Pray for their safety. Bring them home.#terrorism #Israel_under_attack #IsraelAtWar pic.twitter.com/XjqHE5SZGM

Israel Democracy HQ (@IldemocracyHQ) October 9, 2023

Μισή ώρα αργότερα, έγραψε «μπαίνουν μέσα» και από τότε η επικοινωνία σταμάτησε.

Shiri Silberman-Bibas, 30, Kfir, 9 months old and Ariel 3 were seen being dragged away from their home by Hamas militants. #Israeli women and her two babies are still missing, 3 days after being #kidnapped at #gunpoint by #hamasattack #Gaza #غزة_تحت_القصف #Palestine #Hamas pic.twitter.com/jjf8hosGZx

— Vikas Bailwal (@VikasBailwal4) October 10, 2023

 

Λίγο μετά στο βίντεο εμφανίζεται η απελπισμένη μητέρα να κρατάει τα δύο παιδιά της καθώς τα απαγάγουν, χωρίς να υπάρχει στα πλάνα ο πατέρας, ενώ αυτόπτες μάρτυρες φωνάζουν: «Έχει ένα μωρό». Τα πλάνα δείχνουν τη Shiri να κλαίει με λυγμούς.

To άρθρο Φρικαλεότητες από τους τρομοκράτες της Χαμάς στο Ισραήλ – Απήγαγαν μητέρα με τους δύο γιους της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα