«Γάζωσαν» παρκαρισμένο ΙΧ σε χωριό του Ηρακλείου - Ο γρίφος πίσω από τους πυροβολισμούς

09:33 29/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Οι άγνωστοι δράστες έβαλαν στο στόχαστρο ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο και άρχισαν να πυροβολούν σε χωριό λίγο έξω από το Ηράκλειο…

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει το κίνητρο της επίθεσης σε χωριό έξω από το Ηράκλειο, με τους δράστες να ανοίγουν πυρ σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο και να απομακρύνονται από το σημείο ταχύτατα. Αυτόπτης μάρτυρας ειδοποίησε την αστυνομία και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα. Ο ιδιοκτήτης του ΙΧ ανέφερε ότι δεν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν. Οι πυροβολισμοί και η παρουσία αστυνομικών

στο σημείο, αναστάτωσαν το χωριό, που περιμένει να μάθει όλα όσα κρύβονται πίσω από το χτύπημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα φαίνεται να συνέβησαν το βράδυ της 23ης Δεκεμβρίου σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου.

Άγνωστοι πήγαν έξω από το σπίτι του και άνοιξαν πυρ «γαζώνοντας» το αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο στην περιοχή. Στη συνέχεια έγιναν καπνός.

Αυτόπτης μάρτυρας είδε πως όλη η αριστερή πλευρά του οχήματος είχε καταστραφεί από τις σφαίρες και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Οι Αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει τις έρευνες για την διαλεύκανση της υπόθεσης αλλά και τον εντοπισμό των δραστών.

To άρθρο «Γάζωσαν» παρκαρισμένο ΙΧ σε χωριό του Ηρακλείου - Ο γρίφος πίσω από τους πυροβολισμούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γάζωσαν, Ηρακλείου,gazosan, irakleiou