Γιάννα Τερζή: «Στην Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση» – Η εξομολόγηση που συγκλονίζει

01:45 1/5/2024 - Πηγή: NewsIt

«Υπήρξε κακοποίηση από άτομο της ομάδας μου. Δεν μίλησα γιατί φοβήθηκα!». Σε αυτή την αποκάλυψη προχώρησε η Γιάννα Τερζή για τη συμμετοχή της στην Eurovision.

Για πρώτη φορά η Γιάννα Τερζή μίλησε στο «Στούντιο 4» που προβάλλεται από την ΕΡΤ, για την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε το 2018 όταν εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision.

«Το τραγούδι της Eurovision πήγαινε σφαίρα, παιζόταν τρελά. Γκρίνια από μίντια και κόσμο δεν είχε καθόλου. Είχε κακοποίηση όμως από υπεύθυνο άτομο μέσα στην ομάδα μου που για δικούς του προσωπικούς λόγους και προσωπικές βεντέτες έβαλε λυτούς και δεμένους για να κακοποιηθεί και να μην πάει καλά η Ελλάδα, η αποστολή και εγώ. Προσωπικό δεν μπορούσε να είναι γιατί μόλις είχα γυρίσει από Αμερική και δεν είχα επαφή με κανέναν! Ο καθένας για επιβολή εξουσίας, για προσωπικές βεντέτες θεώρησαν ότι έπρεπε να με κακοποιήσει με τον πιο χυδαίο τρόπο. Όταν ξεκίνησε να έχει επιτυχία το κομμάτι, το συγκεκριμένο άτομο ξεκίνησε εκφοβιστικά τηλέφωνα. Τηλέφωνα που έσπαγαν το ηθικό μου με ψευδείς πληροφορίες και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν το κλίμα αποτυχίας. Αυτό το είχα καθημερινά μέχρι που του είπα ”πάρε τον δικηγόρο μου”. Εγώ προσπαθούσα να κρατήσω μια ισορροπία γιατί είχα να ρισκάρω πολλά να βγω να μιλήσω. Μετάνιωσα που δεν βγήκα να μιλήσω γιατί έφαγα τόσο μεγάλο ζόρι που κόστισε στη σωματική και ψυχική μου υγεία. Πρώτη φορά το λέω! Έβαλα ένα ποστ στο TikTok, έβαλα τη λέξη κακοποίηση και τα μηνύματα υποστήριξης από τον κόσμο είναι άπειρα. Μακριά από την τοξικότητα γιατί μου κόστισε!»…

…«Ήθελα να πάω στην Eurovision, ήταν όνειρο. Ήμουν από τα άτομα που στηνόμουν με την οικογένεια να τη δούμε. Και τώρα μετά που έχω καλυτερεύσει από την κακοποιητική συμπεριφορά, επανέρχεται η χαρά για τους διαγωνιζόμενους! Ήμουν διαγωνιζόμενη οπότε κάθε χρόνο θα είχα τις συνεντεύξεις. Οπότε το trigger ήταν εκεί. Έλεγα τόσα χρόνια γύρω γύρω από το θέμα και μέχρι προχθές που ρωτήθηκα είπα ότι έτυχε αυτό και το άλλο. Τίποτα δεν έτυχε! Ήταν όλα από το χέρι αυτού του κακοποιητικού ανθρώπου. Στην σκηνή ήμουν παγωμένη, το έβλεπε ο κόσμος αυτό και εγώ το είχα βουλωμένο. Χάρηκα κάποια στιγμή με τους συνθέτες, τα φωνητικά, τη μαμά μου! Όταν έβγαινα στην σκηνή, μέσα μου πέθαινα. Με φόβισε πολύ και δεν μίλησα. Φοβήθηκα! Η αλήθεια είναι ότι δεν ζήτησα βοήθεια. Ήταν πολύ χειριστικός. Εγώ έκανα τα αδύνατα δυνατά να φέρω ανθρώπους να με βοηθήσουν. Τη μέρα έχτιζα και το βράδυ ήταν γκρεμισμένο. Πού να σου μείνει ο ενθουσιασμός; Έχει τελειώσει ότι δεν φοβάμαι να μιλήσω. Αυτή η εξομολόγηση που κάνω σήμερα είναι λυτρωτική! Είναι η απάντηση σε διάφορα σχόλια που ακούω κάθε φορά».

To άρθρο Γιάννα Τερζή: «Στην Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση» – Η εξομολόγηση που συγκλονίζει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιάννα Τερζή, Στην Eurovision,gianna terzi, stin Eurovision