Γιασικεβίτσιους: «Δεν μιλάω για τις ποινές στο Ρεάλ – Παρτιζάν για να μην με γράψουν στις εφημερίδες»

11:35 29/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εξήγησε γιατί δεν θέλει να σχολιάσει τις ποινές – χάδια της Euroleague στους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης και της Παρτιζάν που πρωταγωνίστησαν στο πιο θλιβερό επεισόδιο στην ιστορία της διοργάνωσης.

Ο Λιθουανός προπονητής της Μπαρτσελόνα, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, τόνισε ότι όλοι είναι σοκαρισμένοι από τις εικόνες που είδαν στο φινάλε του Ρεάλ Μαδρίτης – Παρτιζάν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα:

Για τον άγριο

καβγά στην Μαδρίτη: «Όλοι είναι σοκαρισμένοι. Φυσικά, είναι ένα σοκ όταν κάθεσαι στο ξενοδοχείο και παρακολουθείς ήσυχος έναν αγώνα και ξαφνικά σηκώνεσαι όρθιος και περπατάς πάνω – κάτω κρατώντας το κεφάλι σου. Αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν κάθε μέρα και θα “γραφτούν” στην ιστορία της λίγκας. Δεν έχουν θέση στο μπάσκετ αυτά, αλλά μερικές φορές συμβαίνουν».

Για τις ποινές της Euroleague: «Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό το θέμα. Θα πρέπει να καταλάβετε την κατάσταση με την Μαδρίτη. Απλά δεν θέλω να βρίσκομαι σε όσα γράφουν οι εφημερίδες».

 

To άρθρο Γιασικεβίτσιους: «Δεν μιλάω για τις ποινές στο Ρεάλ – Παρτιζάν για να μην με γράψουν στις εφημερίδες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιασικεβίτσιους, Δεν, Ρεάλ – Παρτιζάν,giasikevitsious, den, real – partizan