Γιώργος Μπαρτζώκας ενόψει του Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός: «Ελπίζω να έχουμε το κίνητρο που χρειάζεται»

17:38 13/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Βελιγράδι, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (14.11 / 21:05) για την 8η αγωνιστική της Euroleague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως η ομάδα του έχει το κατάλληλο… κίνητρο, σε αυτή τη “διαβολοβδομάδα”.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έρχεται από εντός

έδρας ήττα από την Μπασκόνια και θέλει να κάνει το 2/2 σε αυτή τη διαβολοβδομάδα της Euroleague έχοντας μπροστά του τις Μακάμπι Τελ Αβίβ (εκτός) και Ερυθρό Αστέρα (εντός). Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στις ιδιαιτερότητες της αυριανής αναμέτρησης, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστεί τον Λουκ Σίκμα, ο οποίος επιστρέφει στις επάλξεις μετά από σχεδόν ένα μήνα.

«Δεν έχουμε καμία σχέση ούτε εμείς ούτε η Μακάμπι με το παιχνίδι που είχαμε δώσει στο τουρνουά της Κύπρου», τόνισε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και συνέχισε:

«Οι υποχρεώσεις διαμορφώνουν πολλές διαφορετικές συνθήκες. Η συνθήκη για εμάς είναι πως πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε ουδέτερο γήπεδο. Η Μακάμπι προπονείται εκεί και παίζει χωρίς κόσμο και αυτά τα ματς είναι πάντα ιδιαίτερα γιατί δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις. Ελπίζω να έχουμε το κίνητρο που χρειάζεται γιατί είμαστε σε μια καμπή της Euroleague, που σιγά σιγά επανέρχονται οι παίκτες μας ή περιμένουμε να επανέλθουν από τραυματισμούς. Κάθε νίκη είναι πολύ σημαντική για εμάς».

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Λουκ Σίκμα, ενώ εκτός παραμένουν οι Σακίλ ΜακΚίσικ και Νίκολα Μιλουτίνοφ. Αναφερόμενος στην επιστροφή του Αμερικανού φόργουορντ, ο τεχνικός της ομάδας μας, σχολίασε: «Επειδή έχουμε μεγάλη έλλειψη αυτή τη στιγμή στην front line μας πιθανό να του δοθεί χρόνος συμμετοχής, ανάλογα το πως θα πάει το παιχνίδι. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι σε φόρμα. Έχει κάνει κάποιες ατομικές και μόλις μία ομαδική προπόνηση. Όμως, επειδή βρισκόμαστε σε ανάγκη πιθανόν να παίξει».

To άρθρο Γιώργος Μπαρτζώκας ενόψει του Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός: «Ελπίζω να έχουμε το κίνητρο που χρειάζεται» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα