Γιώργος Ευγενίδης: Δεν θα είχα κανένα φετίχ να κάνω συζήτηση με τον Νίκο Καρβέλα

22:21 7/4/2024 - Πηγή: NewsIt

«Δεν έχω καμία ιδιαίτερη περιέργεια να μάθω τις τοποθετήσεις του» παραδέχεται ο Γιώργος Ευγενίδης.

Τόσο στην έξαρση της εγκληματικότητας, με αφορμή την γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους, όσο και στην πολυσυζητημένη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη αναφέρθηκε ο Γιώργος Ευγενίδης την Κυριακή (07.04.2024) στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” στον Alpha.

«Προσπάθησα να παρακολουθήσω τη συνέντευξη με τον Νίκο Καρβέλα, μετά όμως δυσκολεύτηκα

λίγο. Είναι σαν αυτά τα βιβλία που τα αφήνεις στην 40η σελίδα.

Όσο την παρακολούθησα και όσο είδα αυτή τη συνέντευξη, θαύμασα τις αντοχές και τις δημοσιογραφικές ικανότητες της Νίκης Λυμπεράκη» παραδέχθηκε αρχικά ο δημοσιογράφος στην Ειρήνη Αρβανίτη.

«Εγώ δεν θα είχα κανένα φετίχ να κάνω συζήτηση με τον κ. Καρβέλα όσο κι αν αντιλαμβάνομαι ότι εμπορικά μπορεί να έχει ένα νόημα. Δεν έχω καμία ιδιαίτερη περιέργεια να μάθω τις τοποθετήσεις του κ. Καρβέλα».

   

«Όσο και να με στενοχωρεί, η γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους είναι ένα ρεπορτάζ το οποίο με θυμώνει για πολλούς λόγους.

Η χαλαρότητα σε μια δημόσια υπηρεσία η οποία πρέπει να προστατεύει τους πολίτες, η αίσθηση ότι όλα αυτά μπορεί να μην είναι και τόσο σημαντικά γιατί είναι πέραν του ωραρίου μας. Όλα αυτά εμένα μου την σκάνε πάρα πολύ άσχημα, να το πω λαϊκά» επισήμανε, επίσης, ο Γιώργος Ευγενίδης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

To άρθρο Γιώργος Ευγενίδης: Δεν θα είχα κανένα φετίχ να κάνω συζήτηση με τον Νίκο Καρβέλα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα