Γιούλικα Σκαφιδά: Οι πρώτες φωτογραφίες με το νεογέννητο γιο της – Η τρυφερή ανάρτηση

19:54 1/12/2023 - Πηγή: NewsIt

«Φρέσκια» μητέρα είναι η Γιούλικα Σκαφιδά. Η δημοφιλής ηθοποιός μοιράζεται κάποιες από τις ωραίες στιγμές με το αγοράκι που έφερε στον κόσμο στις 24 Νοεμβρίου.

Η Γιούλικα Σκαφιδά πλέει σε πελάγη ευτυχίας και μας το δείχνει, καθώς η γνωστή ηθοποιός προχώρησε στην πρώτη ανάρτηση από τη στιγμή που έγινε μητέρα.

Επιστρέφοντας από το μαιευτήριο στο σπίτι της, αυτή τη φορά αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της, ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες της με το αγοράκι της, ευχαριστώντας τους γιατρούς και εκφράζοντας τη χαρά της για τη γέννηση του γιου

της.

«Επιστρέφουμε σπίτι! Με τη βαλίτσα μας γεμάτη αγάπη, χαρά και ευγνωμοσύνη. Για όλα. Για όλα όσα μαγικά συνέβησαν τους τελευταίους 9 μήνες και όλα τα μαγικά που θα συμβούν όσο ο χρόνος θα κυλάει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς μου έκανε την εμπειρία αυτής της γέννας μοναδική. Πόση χαρά και αγάπη μοίρασε ένα μωρό, ποτέ μου δεν το είχα φανταστεί», έγραψε η Γιούλικα Σκαφιδά.

Δείτε τις τρυφερές φωτογραφίες που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram:

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Youlika Skafida (@youlika.skafida)

 

To άρθρο Γιούλικα Σκαφιδά: Οι πρώτες φωτογραφίες με το νεογέννητο γιο της – Η τρυφερή ανάρτηση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιούλικα Σκαφιδά,gioulika skafida