Γήπεδο Παναθηναϊκού: Σε live streaming η έναρξη των πρόδρομων εργασιών για τον Βοτανικό

12:25 6/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Δείτε ζωντανά το μεσημέρι της Πέμπτης (06.04 / 12:30) την έναρξη των πρόδρομων εργασιών για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, από το χώρο στο Βοτανικό, παρουσία των ισχυρών ανδρών του “τριφυλλιού” αλλά και της Κυβέρνησης.

Άπαντες στον Παναθηναϊκός βρίσκονται εν αναμονή της υλοποίησης της Διπλής Ανάπλασης, μέσω της οποίας η ΠΑΕ -αλλά και ο Σύλλογος- θα αποκτήσει το νέο της «σπίτι»

στον Βοτανικό.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (12:30) θα ξεκινήσουν οι πρόδρομες εργασίες στην περιοχή, για την κατασκευή του νέου γηπέδου του «τριφυλλιού».

Παρόντες στο εργοτάξιο θα είναι οι Γιώργος Γεραπετρίτης, Άδωνις Γεωργιάδης, Θεόδωρος Σκυλακάκης, Βασίλης Ψάλτης (διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank), Κώστας Μπακογιάννης αλλά και οι Γιάννης Αλαφούζος και Τάκης Μαλακατές.

Οι εικόνες από την επιθεώρηση στον χώρο θα μεταδοθούν από το επίσημο κανάλι του Δημάρχου στο YouTube, ενώ μετά την ενημέρωση θα γίνουν δηλώσεις από τους αρμόδιους φορείς.

To άρθρο Γήπεδο Παναθηναϊκού: Σε live streaming η έναρξη των πρόδρομων εργασιών για τον Βοτανικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα