go4more για ένα καλοκαίρι με κέρδος

16:23 18/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Δύσκολη εξίσωση η απάντηση «που θα πάμε φέτος διακοπές». Αλλά αν αφιερώσετε λίγο χρόνο για να τη… βρείτε, θα βγείτε διπλά κερδισμένοι.

«Πώς;» θα αναρωτηθείτε και δικαίως. Με έναν απλό τρόπο. «go4more» είναι ο… κωδικός για διακοπές με κέρδος.

Θέλετε να πάτε διακοπές σε νησί ή ηπειρωτικά; Αυτοκίνητο θα πάρετε ή θα νοικιάσετε;

Αν είστε από τους ανθρώπους που θέλουν να τα έχουν όλα οργανωμένα και προγραμματισμένα, τότε η φετινή αναζήτηση του τόπου διακοπών μπορεί να έχει… και κέρδος!

Γιατί; Μα γιατί

μπορείτε να οργανώσετε τα πάντα (και πολλά περισσότερα) και να κερδίσετε κιόλας αν εκμεταλλευτείτε το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας!

Έως και τον Αύγουστο, το go4more προσφέρει ευκαιρίες επιβράβευσης σε επιλεγμένες επιχειρήσεις, που θα καλύψουν τις καλοκαιρινές σας ανάγκες και θα κάνουν τις ημέρες σας ακόμα πιο ευχάριστες!

Τι πρέπει να κάνετε; Να επιλέξετε που θέλετε να μείνετε έως και τις 27 Ιουλίου, στο Ekdromi.gr και να κάνετε κράτηση με κέρδος 20% με χρήση πιστωτικής και 10% με χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας σε go4more πόντους!

Και επειδή διακοπές δεν είναι μόνο το που θα μείνουμε, αν επιλέξετε να πάρετε το αυτοκίνητό σας μαζί, τότε κερδίζετε 15% σε go4more πόντους με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας με την ενοικίαση αυτοκινήτου από την AVIS έως και 31 Ιουλίου.

Και επειδή το αυτοκίνητο θέλει και καύσιμα, για τις αποδράσεις του Ιουλίου, πηγαίνετε να γεμίσετε σε ένα πρατήριο Shell. Γιατί από Παρασκευή έως και Κυριακή βάζοντας καύσιμα Shell κερδίζετε 5% με χρήση πιστωτικής και 3% με χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας σε go4more πόντους.

Διακοπές, όμως, σημαίνει και ψώνια. Παιχνίδια για τη θάλασσα, νέα γυαλιά ίσως… προϊόντα περιποίησης ενδεχομένως.

Σε κάθε αγορά μας, υπάρχει κέρδος!

Αγοράστε τα απαραίτητα παιχνίδια και όχι μόνο για τις διακοπές σας στα καταστήματα Μουστάκας έως και 22 Ιουλίου και με κέρδος σε go4more πόντους 10% με χρήση πιστωτικής και 5% με χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας.

Ανακαλύψτε τα ιδανικά γυαλιά στα καταστήματα οπτικών Mark Aalen και κερδίστε το 15% της αξίας των αγορών σας σε go4more πόντους έως 31 Ιουλίου.

Και επειδή η φρεσκάδα έρχεται από τη φύση, στα καταστήματα Fresh Line θα βρείτε φυσικά, αυθεντικά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς με κέρδος 15% της αξίας των αγορών σας σε go4more πόντους έως 15 Ιουλίου.

Διαλέξτε αγαπημένα βιβλία για τις διακοπές σας στο eshop του Μορφωτικού Iδρύματος Εθνικής Τραπέζης – ΜΙΕΤ έως και 15 Ιουλίου με κέρδος 20% της αξίας των αγορών σας σε go4more πόντους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές επισκεφθείτε το nbg.gr

To άρθρο go4more για ένα καλοκαίρι με κέρδος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα