Η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ» έγιναν Playmobil!

15:40 9/4/2022 - Πηγή: NewsIt

Η υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα έχει φέρει για άλλη μια φορά στο προσκήνιο την Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή της, «Φως στο Τούνελ», η οποία σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις. Από αυτό φαίνεται πως εμπνεύστηκε ένας 17χρονος Έλληνας YouTuber και την απόδωσε σε… Playmobil!

Ο 17χρονος Κωνσταντίνος Σκαφίδας διατηρεί λογαριασμό στο YouTube και μεταφέρει όλες τις γνωστές ελληνικές σειρές σε μορφή Playmobil.

Σειρά είχε, αυτή τη φορά, η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ». Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η ίδια η δημοσιογράφος αλλά και το στούντιο της εκπομπής αποδίδονται με ευφάνταστο τρόπο.

Ο νεαρός Έλληνας YouTuber δημιούργησε το κανάλι του το 2020 και μετράει πάνω από 11.000 συνδρομητές, οι οποίοι απολαμβάνουν τα βίντεό του με Playmobil, στα οποία βλέπουν διάφορες σκηνές από ελληνικές σειρές όπως «Άγριες Μέλισσες», «Σασμός», «Γη της Ελιάς» αλλά και πιο παλιές όπως «Στο Παρά 5», «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Σ’αγαπώ, Μ’αγαπάς» και «το Σόι σου».

Σημειώνεται, επίσης, πως η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ήταν πρώτη σε τηλεθέαση στη ζώνη προβολής της, με ποσοστό 42,3% στο δυναμικό κοινό ηλικίας 18-54 ετών και 38,6% στο γενικό σύνολο, το βράδυ της Παρασκευής (8.4.2022) καθώς ασχολήθηκε ξανά με την υπόθεση της Πάτρας και τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη από την Αγγελική Νικολούλη.

Η τηλεθέαση άγγιξε μέχρι και το 48,8% ενώ το #fosstotounel έγινε ξανά νούμερο 1 trend παγκοσμίως στο Twitter.

To άρθρο Η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ» έγιναν Playmobil! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα